korzec Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Z odpowiedzi na moje pytanie na zakres mozliwosci konfiguracji notebookow California Access (u producenta , email) dowiedziałem sięże jest możliwość konfigurowania sobie komputera całkowicie dowolnie, i nie ma ograniczenia tylko to co jest w cennichakch, nie ma zadnych dodatkowych kosztów za takiego "własnoręcznie zaprojektowanego" notebooka, tylko koszty komponentow, mysle ze to bardzoe fajnie ;) ale swoja droga sam przymiezam sie do asusa;] Tak mi sie tylko przypomnialo wiec jakby sie komus to mialo przydac ...... ;] (a moze wszyscy o tym wiedza ?? :D w takim razie sory za zawracanie glowy hehe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 ja bym nie kupil lapka tej firmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...