Skocz do zawartości
shakur_45

DVD PROBLEM PILNA POMOC POTRZEBNA

Rekomendowane odpowiedzi

ok problem wyglada tak mam zamiar kupic DVD nie naped tylko normalny odtwarzacz :) tyle, ze w Niemczech i nie wiem czy oni nie maja tam czasem innego systemu i czy bede mogl odpalac dvd nagrane w Polsce, czy ktos z was moze mi pomoc ??

thx :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DVD do kompa jest fajne ale DVD nie do kompa ;) jest super. Wieksza tolerancja bledow itp, a w Europie jest jeden standard.

moze i tak, ale naprawde nie wiem czy mi sie to przyda w sumie cena niewielka tylko 350 zl za DVD to malo, tylko czy to i tak nie beda wyrzucone pieniądze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DVD do kompa jest fajne ale DVD nie do kompa ;) jest super. Wieksza tolerancja bledow itp, a w Europie jest jeden standard.

moze i tak, ale naprawde nie wiem czy mi sie to przyda w sumie cena niewielka tylko 350 zl za DVD to malo, tylko czy to i tak nie beda wyrzucone pieniądze ?

ciekaw jestem co to za DVD za 350...jesli to jest nowe i ze sklepu (chyba ze krojone ;)) to bym nie kupil taiego nigdy...bo zapewne to jest cos w stylu telezakupy Mango i karaoke Janusz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam stacjonarne DVD i powiem ze jest to lepsze rozwiązanie niż DVD-ROM w PC, nie trzeba latać z kompem pod pachą :D, lepszy obraz niz przez PC [chyba ze ATI], słuchasz mp3, masz pilota no i ładnie ładnie wygląda :wink:

A co do tych DVD za 350 zł to niezawsze musi to oznaczać ze sa do [gluteus maximus], z reguły mają multum wyjść z tyłu, obsługują prawie kazdy standard MP3, SVCD ogólnie git, byle nie z Mango bo to juz LOL :P

hyhy a widzieliście jak Rudkowski swoją książke wciskał ? :lol: :lol: :lol: niech sie lepiej zchowa bo małpa dzieci szuka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...