shakur_45 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ok problem wyglada tak mam zamiar kupic DVD nie naped tylko normalny odtwarzacz :) tyle, ze w Niemczech i nie wiem czy oni nie maja tam czasem innego systemu i czy bede mogl odpalac dvd nagrane w Polsce, czy ktos z was moze mi pomoc ?? thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Z tego co sie orientuje, to w europie wszystko tutejsze pojdzie, gorzej jak masz sprzet np z usa. Tylko nie wiem czy ten interes sie oplaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 dzieki za info hmm moze to glupie pytanie, ale chyba nie mozna nagrywac z TV jakiegos programu, prawda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 dzieki za info hmm moze to glupie pytanie, ale chyba nie mozna nagrywac z TV jakiegos programu, prawda ?? nie mozna.. chyba ze bys kupil dvd recorder :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 e chyba i tak sie rozmyslilem dochodze do wniosku, ze dvd jest mi nie potrzebne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 e chyba i tak sie rozmyslilem dochodze do wniosku, ze dvd jest mi nie potrzebne:lol: kup sobie DVD do kompa.... taniej i lepiej wyjdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 e dvd do kompa to juz mi w ogule jest nie potrzebne ;]] myslalem o takim zwyklym ;] kusilo mnie mp3 i cena 350zl za dvd to nie duzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 DVD do kompa jest fajne ale DVD nie do kompa ;) jest super. Wieksza tolerancja bledow itp, a w Europie jest jeden standard. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 DVD do kompa jest fajne ale DVD nie do kompa ;) jest super. Wieksza tolerancja bledow itp, a w Europie jest jeden standard. moze i tak, ale naprawde nie wiem czy mi sie to przyda w sumie cena niewielka tylko 350 zl za DVD to malo, tylko czy to i tak nie beda wyrzucone pieniądze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 DVD do kompa jest fajne ale DVD nie do kompa ;) jest super. Wieksza tolerancja bledow itp, a w Europie jest jeden standard. moze i tak, ale naprawde nie wiem czy mi sie to przyda w sumie cena niewielka tylko 350 zl za DVD to malo, tylko czy to i tak nie beda wyrzucone pieniądze ? ciekaw jestem co to za DVD za 350...jesli to jest nowe i ze sklepu (chyba ze krojone ;)) to bym nie kupil taiego nigdy...bo zapewne to jest cos w stylu telezakupy Mango i karaoke Janusz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Mam stacjonarne DVD i powiem ze jest to lepsze rozwiązanie niż DVD-ROM w PC, nie trzeba latać z kompem pod pachą :D, lepszy obraz niz przez PC [chyba ze ATI], słuchasz mp3, masz pilota no i ładnie ładnie wygląda :wink: A co do tych DVD za 350 zł to niezawsze musi to oznaczać ze sa do [gluteus maximus], z reguły mają multum wyjść z tyłu, obsługują prawie kazdy standard MP3, SVCD ogólnie git, byle nie z Mango bo to juz LOL :P hyhy a widzieliście jak Rudkowski swoją książke wciskał ? :lol: :lol: :lol: niech sie lepiej zchowa bo małpa dzieci szuka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...