bAterion Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 mam swiezy system- jeszcze cieply:) -a tu taaakie klocki- jak tylko wejde do folderu gdzie mam filmy to po kilku sekundach mam zwieszke- normalnie jaja jakies!! na szczescie "trzech kroli" dziala w tym beznadziejnym przypadku zapodalem total comandera i dziala normalnie, a winzgozowski od razu pada ??? mam XP SP2- antyswirus nic nie wykryl, ad'aware takze dzieki za podpowiedzi, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Wylacz podglad plikow avi, bylo juz o tym wiele razy. regsvr32 /u shmedia.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 dzieki Kolobos- zadzialalo! szukalem, zeby nie bylo ze poszedlem na latwizne stawialem winde wiele razy, ale wczesniej sie z tym nie spotkalem jak tego uniknac na przyszlosc, skad sie bierze problem- chodzi o ustawienie wina, jakis parametr z WMP? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 - brak kodekow. - uszkodzony plik avi (blad explorera ;p) Unikac nie musisz poniewaz problem juz nie wystapi po wyrejestrowaniu pogladau (regsvr32 /u shmedia.dll). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...