AceSkubi Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Po przeczytaniu dzis artykułu => http://www.frazpc.pl/komentarz/15059 <= zainteresowała mnie ta karta. Orientuje sie ktos moze ile ona bedzie kosztowała :> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 problem zajżeć na jakieś stronki sklepów internetowych z częsciami komputerowymi: komputronik.pl,proline.pl,sirius.pl,itd;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zapewne sklasyfikuje się w przedziale 750-900 zł - tam myślę :) Ciekawe tylko czy będzie wersja na AGP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 O to chodzi ze tam nie ma tej karty jeszcze ;( ale chcialem sie zapytac bo pewnie niektorzy na forum wiedza ile ma przypuszczalnie kosztowac i czy bedzie na AGP :> :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 wątpie ze bedzie agp, tak samo jak x800gt nie ma agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zapewne sklasyfikuje się w przedziale 750-900 zł - tam myślę :) Ciekawe tylko czy będzie wersja na AGP :D 1655048[/snapback] Hmm... jesli dobrze pamietam to gdzies czytalem ze x800gto ma byc gorsza wersja x800gt ktora kosztuje 669zł z 256mb :P ale narazie na PCI-e. Ale nie jestem pewnien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOSTER_NH Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 O to chodzi ze tam nie ma tej karty jeszcze ;( ale chcialem sie zapytac bo pewnie niektorzy na forum wiedza ile ma przypuszczalnie kosztowac i czy bedzie na AGP :> :P :D 1655049[/snapback] bedzie na agp bedzie kosztowac kolo 780-850 zl ... http://www.idg.pl/news/83089.html :-P B) ale najwazniejsze jest czy ta wersja z ukladem r480 bedzie na agp ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) O ile sie nie myle to ostatni wyczytalem ze jednak nie będzie mozna odblokowac tej karty. Update , wczoraj (20.09.2005) na tweaku jest informacja, godzina 18:43. Edytowane 21 Września 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOSTER_NH Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 O ile sie nie myle to ostatni wyczytalem ze jednak nie będzie mozna odblokowac tej karty. Update , wczoraj (20.09.2005) na tweaku jest informacja, godzina 18:43. 1660706[/snapback] nie wszystkie daja sie przerobic ;-D tylko niby te co maja odpowiednie litereczki ;-D http://www.techpowerup.com/articles/overcl...g/vidcard/127/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Niedługo pewnie na allegro sie pojawią modowalne egzemplarze po "odpowiedniej" cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady0 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Po pierwsze karta będzie na AGP, z tym że nie wiem który model. Modeli będzie kilka. Na pewno zwykła najtańsza wersja ze zwykłymi DDR'ami (ale całe szczęście z 256 bitową szyną pamięci) będzie na AGP. Jak na razie udało mi się dorwać mnóstwo informacji o modelach x800GTO ze stajni Sapphire. Wygląda na to, że nie wszystkie modele karty da się przerobić. Tylko te na 10 warstwowym PCB i z pamięciami 1,6 ns. Będą to na pewno modele Sapphire x800GTO Fireblade Edition oraz Sapphire x800GTO^2 (nie jestem pewien ale możliwe że to to samo :P). Jedno jest według mnie pewne. Modeli dostępnych na AGP nie zmodujecie na x850XT. Zobaczymy co pokażą inni producenci. przydatne info znajdziecie tutaj: http://www.vr-zone.com/?i=2703&s=1 http://www.hardwarezone.com/articles/view....1711&cid=3&pg=1 w szczególności polecam jednak ten artykuł http://www.nvision.pl/content.php?article.70.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOSTER_NH Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Po pierwsze karta będzie na AGP, z tym że nie wiem który model. Modeli będzie kilka. Na pewno zwykła najtańsza wersja ze zwykłymi DDR'ami (ale całe szczęście z 256 bitową szyną pamięci) będzie na AGP. Jak na razie udało mi się dorwać mnóstwo informacji o modelach x800GTO ze stajni Sapphire. Wygląda na to, że nie wszystkie modele karty da się przerobić. Tylko te na 10 warstwowym PCB i z pamięciami 1,6 ns. Będą to na pewno modele Sapphire x800GTO Fireblade Edition oraz Sapphire x800GTO^2 (nie jestem pewien ale możliwe że to to samo :P). Jedno jest według mnie pewne. Modeli dostępnych na AGP nie zmodujecie na x850XT. Zobaczymy co pokażą inni producenci. przydatne info znajdziecie tutaj: 1666277[/snapback] - Sapphire RADEON X800 GTO² (256MB, 10 warstwowy PCB, 1.6ns pamięci i co najważniejsze możliwość modyfikacji do wersji X850!), - Sapphire RADEON X800 GTO FireBlade (256MB, 8 lub 10 warstwowy PCB, 1.6ns pamięci), - Sapphire RADEON X800 GTO Ultimate (256MB, 8 warstwowy PCB, 2ns pamięci), - Sapphire RADEON X800 GTO (256MB, 8 warstwowy PCB, 2ns pamięci). a wersja agp bedzie tylko podstawowy gto... TEN GTO2 to bedzie rarytas ;-D ma wyjsc tylko okolo 100000 egz... wersja limitowana! trzeba czekac na gigabyta... i asusa... zobaczymy co oni wymysla ;-p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a wie ktos moze kiedy te x800 gto2 maja wejsc na polski rynek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Proszę wystarczyło wpisać: komputronik.pl http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=3804 :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Cyna58: Gdzie Ty tam GTO2 albo nawet GTO znalazles to ja nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOSTER_NH Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No to zamówilem radeonka sapphira x800 GTO2 wesje limitowana zobaczymy co z tego wyjdzie bo karte zamowilem z niemiec najpierw musze wplacic te 249euro... i czekac zdam relacje jak to cudenko do mnie przyjdzie pisza ze niby 2 dni od nadejscia kasiory ale z 2 tygi pewnie poczekam !!! w pn ide placic... no a jak juz bedzie to: http://www.techpowerup.com/articles/overcl...g/vidcard/127/1 ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 250 euro to tak nawet znośnie, tyle że trzeba dodać koszty przesyłki, ewentualne problemy z gwarancją, a 7800GT można mieć za ok 1400zł. Do 700-800zł to GTO2 byłoby wyjątkowo interesujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOSTER_NH Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 250 euro to tak nawet znośnie, tyle że trzeba dodać koszty przesyłki, ewentualne problemy z gwarancją, a 7800GT można mieć za ok 1400zł. Do 700-800zł to GTO2 byłoby wyjątkowo interesujące. 1679344[/snapback] nie lubie geforcow ;-p ale jezeli wydaje te do 1100 zl i karta bedzie modowac sie do x850 xt pe... a jest na to duzy % to czemu nie sprobowac... za ta cene mialbym conajwyzej x800 xl mozliwe ze ktos dorwie ta karte u nas w polsce i bedzie kosztowac mniej ale wole miec juz spoko z szukaniem ;-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 hmmm 1100zł tw wg mnie za duzo jak za ta akrta, mozna nowke x850xt znalesc za prawie 1300zł, wiec wg mnie mija sie to troszke z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady0 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Rooster nie bój żaby. Ilość % na które twój nowy GTO2 się zmoduje to 100 :D. Istotą tej właśnie wersji jest bezproblemowe modowanie na x850 XT. W sumie to jest to Radeon x850 XT tylko ma SOFTWARE'owo wyłączone 4 potoki i obniżone taktowania, a to jest żaden problem ;). Ja też chciałem zamówić GTO2, ale zrezygnowałem. Biorę GeForce'a 7800 GT. Wydaje mi się, że to jednak bardziej opłacalny zakup. Nigdy nie lubiłem geforców także, ale tym razem nvidia się spisała z wydajnością i przede wszystkim ceną swoich nowych kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOSTER_NH Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Rooster nie bój żaby. Ilość % na które twój nowy GTO2 się zmoduje to 100 :D. Istotą tej właśnie wersji jest bezproblemowe modowanie na x850 XT. W sumie to jest to Radeon x850 XT tylko ma SOFTWARE'owo wyłączone 4 potoki i obniżone taktowania, a to jest żaden problem ;). Ja też chciałem zamówić GTO2, ale zrezygnowałem. Biorę GeForce'a 7800 GT. Wydaje mi się, że to jednak bardziej opłacalny zakup. Nigdy nie lubiłem geforców także, ale tym razem nvidia się spisała z wydajnością i przede wszystkim ceną swoich nowych kart. 1679543[/snapback] nie bede bał żaby jak karta przyjdzie ;-) i sie pieknie zmoduje... ale najpierw niech przyjdzie bo kocham polska poczte heheheh 1080 zl wyszlo ;-D 20 dychy do przodu heheh no teraz 2-4 dni czekania na przelew i 2 dni karta idzie z tego co napisali zobaczymy daje im z 2 tygi!!! no ale pozyjemy zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 nie bede bał żaby jak karta przyjdzie ;-) i sie pieknie zmoduje... ale najpierw niech przyjdzie bo kocham polska poczte heheheh 1080 zl wyszlo ;-D 20 dychy do przodu heheh no teraz 2-4 dni czekania na przelew i 2 dni karta idzie z tego co napisali zobaczymy daje im z 2 tygi!!! no ale pozyjemy zobaczymy... 1681453[/snapback] Mam nadzieje,ze ta karte dac sie odblokowac poprzez RT albo w przyszlosci omegi a nie tylko Hardwarowo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 no - to minol tydzien... masz juz tego gto2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROOSTER_NH Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 no - to minol tydzien... masz juz tego gto2?? 1694454[/snapback] We will deliver your card as soon as the arrive in our store, we hope that the cards arrive till friday, so we can deliver your card in the next week. Kind regrads Daniel Neumann takie cus dostalem na zapytanie kiedy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ja zamówilem u Ibiza tą grafe (zreszta i całego kompa praktycznie) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66452873 Na zalmanie wykręcił ją na 585/1280...i ma ponad 6000 pkt.w 3dm05 Niebawem będe miał sprzęt i potestuje,ale niewiadomo czy uda się zmodowac HISa,w kazdym razie osiągajać takie taktowania może spokojnie kon[ciach!]oać z x850 XT PE !!! Więc mysle to to naprawde doskonały wybór karty.Może nawet lepsza niż ten szafir :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macsob Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 GTO2 jest już w imperium.net.pl za 1039zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 w komputroniku tez zobaczcie jkais jest do niej opis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jakie wydajniejsze chlodzenie bedzie na to pasowało??? wzialbym ale nie z tym wyjcem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 pentagram i zalman pasuje napewno... przy czym pent. jest minimalnie glosniejszy, ale i tanszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A jak wygląda sprawa z wydajnością pentagrama w porównaniu do zalmana?Różnica jest tak nie wielka ze opłaca sie brac penta i mozna liczyc na dobre o/c ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...