Promyk Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Mam dży problem z Nero . Chodzi o to żę za każdym razem jak chce coś nagarac lub przegraćto jest to zapisywane na dysku jako obraz płyty . Wybieram wybierz nagrywarke a tam jest tylko virtual drive , caly problem polega na tym że inne programy nagrywaja ,chociarz by przez Windowsa lub Clona . Próbowałem już wszystkiego odinstalowania CD-ROMU ,ponowna instalacje Nero (różnych wersji i czły czas to samo nie wiem co robic a nie chce formatować dysku. Prosze o szybką pomoc . ps ój cd rom to AOPEN CD-RW CRW5224 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 spróbuj pobawić się ASPI http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/aspi/aspi.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Też tak miałem na którejś wersji nero- odinstalowałem nero i zainstalowałem nowsze/starsze (nie pamiętam)- pomogło. Nic innego nie zmieniałem. Opsss... doczytałem że próbowałeś innych wersji. Hmmm... to sorry- nie wiem. Edytowane 18 Września 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor_soft Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A próbowałeś ręcznie wskazać nagrywarkę (w konfiguracji)? Jak miałeś zainstalowaną "wirtualną nagrywarkę" to niektóre wersje Nero pamiętają ją jako priorytetową... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...