Dawid77 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Chcialem sprawdzic obciazenie zasilacza ale w czasie rzeczywistym. Wiedzialbym czy mam jeszce jakis zapas czy zblizam sie do kresu. Czy mozna takze sprawdzic ile mocy zabieraja poszczegolne komponenty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 można by sprawdzić, ale potrzeba by miernika cęgowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Lub jakbyś podał konfiguracje kompa i markę zasilatora.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid77 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Hmm zasilacz jest nie markowy 300W. W kompie mi siedzi Sempron 2300, Audigy 2 ZS, Radeon 9000Pro, Tuner Pixelview Play Tv Pro Ultra, Seagate 160GB, Seagate 40GB, nagrywara CD. Wszsytko chodzi super ale bede zmienial grafike na GF 6600GT i nie wiem czego sie moge spodziewac. Nie chcialbym czegos sfajczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jednego ;] że zasilacz na bank nie wydoli ;] niewiadomą jest czy on tylko odejdzie czy coś jeszcze :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Procek 60W grafa 40W płyta 30W Napędy 50W karty rozszerzeń 30W inne 15W Razem: góra 225W, więc to raczej szczyty tego co moze wydusić z siebie niemarkowe "300W" Tak czy inaczej proponował bym zmianę na markowy 300W na przykład Fortrona MDN z ajedyne 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Żartujesz? Do radeona 9000? Po jasną ch@#%rę Kolejny człowiek którego opanowała magia watów. A to co podałem to pobór maxymalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Benito ale on zmienia kartę [; na (6600GT) więc 300 W może nie wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid77 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No wlasnie. Zalezy mi na kasie bo mnie ten GF splukal. Z tego co ktos podal to zzera mi max 225W. Geforce zzera 65W wiec zmiescilbym sie w 300W. Jednak nie chce ryzykowac. Czy taki niemarkowy 350W pociagnie ten zestawik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...