bielski Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 witam jaka płyta głowna bdzie najlepsza na s754 pod sempa 64 bitowego ? z duzymi mozliwosciami tzn. stabilnosc,oc itp. p.s. interesuje mnie tez cena/wydajnosc z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Hm... masz do tego temat w forum platforma s754/939. Wybór masz właściwie taki: 1. Max OC - DFI LP nF3 250GB - około 370zł 2. Najlepszy stosunek cena/wydajność/OC... Gigabyte K8NS za +/- 260zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Z AGP tylko DFI LP nF3. Ja miesiąc temu stałem przed tym samym wyborem i teraz żałuję że za wszelką cenę chciałem zaoszczędzić i wybrałem taniego K8NS. Jeśli będziesz brał coś z PCI-E to masz jeszcze do wyboru ponoć świetne nowe płytki Epoxa z nForce4, nie pamietam dokładnie nazw modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Z AGP tylko DFI LP nF3. Ja miesiąc temu stałem przed tym samym wyborem i teraz żałuję że za wszelką cenę chciałem zaoszczędzić i wybrałem taniego K8NS. Jeśli będziesz brał coś z PCI-E to masz jeszcze do wyboru ponoć świetne nowe płytki Epoxa z nForce4, nie pamietam dokładnie nazw modeli. 1655623[/snapback] mam takie pytanie-co ci z k8ns nie pasi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 No ja np. mam K8NS i mi tam wszystko gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 no mi tez wszystko gra i kazdemu moge polecic tą płytke.....nawet rev2 nie jest taka zła [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 1 - Vmem - moje TwinMosy muszą pracować na 2.7V, żeby było wszystko stabilne, a to już koniec mozliwości tej płyty 2 - Nie wiem czy to przypadłość tylko mojej płytki, ale czasem mam problemy z bootowaniem (zwis przy wykrywaniu dysków/napędów) - muszę zapodać reset i w tym momencie tak jak wszystkim resetują się ustawienia pamięci w biosie 3 - Płytka zaniża i przeciętnie trzyma Vcore (bywają skoki, chociaż na szczęście nie duże) 4 - 2 gniazda na wentylatory to bezczelność ze strony GB ;) na głupim Solteku KT400 miałem ich 4... (to dla mnie problem bo mam 3 dodatkowe wentylatory w obudowie) 5 - Vmem, Vmem, Vmem... ;) Płytka ogólnie nie jest zła, ale moim zdaniem o wiele lepszym wyjściem jest dołożenie tych ponad 100zł na DFI. Takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zdecydowanie zarąbiste mobo : DFI LP nF3 250GB w cenie do 300zł proponuje mojeg o EPOXA 8KDA3J można go dostać na Katowickiej Giełdzie Komputerowej za 280zł ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 A za il tam można dostać chiefa 420?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...