samuraj,net.pl Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Siemka potrzebuję stronki kalibracyjnej do urządzenia HP PSC 1210....jak możecie mi ją przesłać pocztą bądź jej wzór na maila adiwolek@op.pl to proszę pomóżcie...Jeśli macie to urządzenie to wydrukujcie tę stronkę i mi ją prześlijcie ponieważ moje zostało źle skalibrowane i w wyniku tego nie drukuje na czarno...POMOCY...proszę o kontakt mailowy bądź jeśli jest to wzór w postaci pliku graficznego dołączzcie do postu...z góry wielkie dzięki...O to jak uzyskać tę stronę.......Jeśli macie HP PSC 1210 to : - Nawigator obrazów i fotografii HP => Ustawienia => Ustawienia drukowania =>Ustawienia drukarki =>Zakładka Usługi=> Otwórz zestaw narzędzi HP=>Kaliobracja urządzenia => Drukuj stronę..... Jeśli posiadacie już taką stronę to zeskanujcioe i na maila albo przyślijcie mi egzemplarz pocztą....adres zamieszkania itd. podam po kontakcie mailowym..... Edytowane 18 Września 2005 przez samuraj,net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...