samhain Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 no to dobrze zrobilem kupujac 5400 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 kompa nie da się wyciszyc idealnie, jak zamienimy głośne wentyle na ciche to przeszkadza szum powietrza , potem dyski ,potem cewki normalnie paranoja , do wszystkiego moża sie przywyczaić do odgłosów kopa też , wystarczy głośniej winampa póścić :). mi juz od tygodni brzęczy atman ale po 2 dniach sie przyzwyczaiłem hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 we mnie to budzi agresje w stosunku do tego lupa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mi po puszczeiu kompa na passiwe przeszkadzało smyranie myszki po biurku. ale potem 2 wyjce evercool :blink: i suszarka była cichutka do wszystkie można sie przyzwyczaić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mnie pomaga albo q3 albo dobry kompniak w bude ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 wiecie... jest tak: passive zasilka, wc - wentyle na 7V, hdd 5400... wkurza mnei zegarek scienny :D ale komputer jest cichy i cichszego nei chce mi sie robic... zostaje jak jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 khem. przaszam! przaszam! chcialem sprostowac co mowilem o akasach! wykonalem wlasnie funbusa, 6-11V i w tybie ultra silent (6V) WKU***AJA mnie ładujące się kondensatory (i pomruk toczacych sie kuleczek w łozyskach ;) )... mam w kompie 3 te akasy jak juz mowilem, w zasiłce jeden i dwa na wc, 4 bloki, i ponizej 40' w trybie silent w idle... kocham ten sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) zapewne mylisz pojecia ... co do tych kondow to pewnie cewki piszcza co do reszty sami widzicie 0dB bardzo ciezkie do osiagniecia ;] 3k post jak jeden dzien ;) Edytowane 25 Września 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 hm. bardzo mozliwe, z tymi kondensatorami to zart zrozumialy glownie dla grupki ludzi ze zjazdu ;) komp cala noc stal i sciagal z neta, nie wiedzialem czy dziala czy nie bo go nie slyszalem, a glowe mam 2,5 metra od niego - dzialal i po calej nocy w trybie silent mial 36'C na procku... mysle ze zadowalające :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 @samhain http://allegro.pl/show_item.php?item=64594942 cos dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 @samhain 1668019[/snapback] wieeeem z tego smieje sie caly czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...