Joker_king Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Tak jak w temacie jaką płytke polecacie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 No co jest czemu nikt nie pisze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 masz http://sklep.benchmark.pl/pelny_20312.html nie pytaj nie zastanawiaj sie.Asrock dobrą firmą jest i basta!! :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Troche se poczekałem i jeszcze mi wciska że Asrock jest dobry :-P :mur: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Troche se poczekałem i jeszcze mi wciska że Asrock jest dobry :-P :mur: :lol2: 1656042[/snapback] nie chcesz skorzystać to nie wolny wybór.Chciałeś płyte z agp i pci express to ci znalazłem.Takich wynalazków inni producenci nie robią tylko asrock i ecs. A o co ci chodzi z tym że asrock nie jest dobrą firmą to nie wiem...Miałem płytke asrocka i wszystko ładnie chodzilo na niej zero zwiechów czy problemów z kompatybilnością.Owszem nie ma takich możliwości o/c ale co z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Brat ma i np pamięc mu chodzą wolnij to co zrobić jak chce kupić nowy rocek i płyte i zostać przy tej karcie???A przydało by sie pci na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jak cos jest do wsztkiego, to jest do nieczego. Ni ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Czemu tak uważasz?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 A może byś podał ile kasy możesz na to przeznaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 BO TAK JEST. Masz dobrą grafę na AGP kup , płyte na nforce 3 , socket 939 ( Epox, msi , DFI ) ale nie kupuj shitu ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 To jaką płytke polecacie i proca tak do 1200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...