vedmin Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Gotować cza sie było nauczyć, bo po jakimś miesiącu sie znudziły zupki chińskie, a czynność ta sie przydaje , DUŻY plus u kobiet i nie mała nagroda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Hmm, bardzo rzadko coś gotuję, czy piekę, więc na ogół korzystam z książki kucharskiej - większośc potraw mi sie udaje. Jednak generalnie nie gotuję zup - czasami upiękę pizze, czy mięso i jakiś sos do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja tam wszystko potrafie :) mam 17 lat i juz od 12 latalem see zebyc cos see upichcic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 OK szczerze czy zagladacie czasami do garnka ale nie jako wredne lenie ktore tylko korzystaja z pracy biednych mam / partnerek / siostr (bynajmniej nie zakonnych) tylko jako ci ktorzy sami cos pichca i sprawdzaja np gestosc ( podczas tego zagladania do garnka)gotuje i to calkiem dobrze. nie z ksiazek przepisy, sam kombinuje i jest dobre. oczywiscie ulubione t makarony z sosami(nie ze sloika, sam robie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ok moze bylem zbyt krytyczny : potrafie obierac ziemniaki potraie usmazyc jajecznice z dodatkami potrafie ugotowac ryze makarony kasze potrafie zrobil placki ziemniaczane potrafie usmazyc rybe cos tam potrafie ... aha tymi plackami nigdy nikogo nie czestowalem kiedys usmazylem takie ogromne na cala patelnie wyszly 3 zjadlem 2 a 3 chcialem zostawic mamie ale sie wystraszylem i pomyslalem ze jeszcze jej zaszkodzi i skonsumowalem go sam .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...