acp___ Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Co wybrać?? - ze stronki HP - te ze stronki ATI w wersji Catalyst 5.8 stery mają być głónie do grania;) niezależy mi na podpinaniu monitorów do laptoka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 zero odpowiedzi na moje pytanie, dlatego troszkę je zmienie czy ma znaczenie jakie sterowniki zainstaluje na ATI Mobility Radeon X600, tzn. takie specjalnie pod wersję Mobility czy mogę być poprostu jakie kolwiek pod X600 .... i czy uzyskam taki sposobem jakiś wzrost wydajności ... czy czego kolwiek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 zero odpowiedzi na moje pytanie, dlatego troszkę je zmienie czy ma znaczenie jakie sterowniki zainstaluje na ATI Mobility Radeon X600, tzn. takie specjalnie pod wersję Mobility czy mogę być poprostu jakie kolwiek pod X600 .... i czy uzyskam taki sposobem jakiś wzrost wydajności ... czy czego kolwiek ?? 1697593[/snapback] zainstaluj jedne, potem jakies gierki + 3Dsmark, potem drugie + testy ... i bedziesz znal odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 niechciało mi sie eksperymentować ale doczytałem, że zmiana sterownikó neidajeż zbyt dużo w przypadku Mobility X600 dlatego tym bardziej niekombinuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 zainstaluj mobility oczywiscie. beda napewno lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...