Pioter88 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 czesc Komp tak jak w podpisie, nie krecony Po okolo 15 minutach mam taki blad: FATAL ERROR: Reading from temp file. Czego on moze dotyczyc? Tempreatury mam ok (w stresie 35 mobo i 50 procek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Raczej nie chodzi tu o niestabilność kompa a o złe wgranie prime'a. Może przeinstaluj prime? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter88 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Odinstalowalem prime, sciagnalem nowsza wersje i tym razem ten sam blad ale dopiero po 1,5 h. Czy to moze byc cos z niestabilnoscia kompa? ------- A co oznacza ten blad: FATAL ERROR: Rounding was 0.49995327, expected less than 0.4 wyskoczyl mi po 45 minutach tego drugiego testu, ktory testuje ram czy to oznacza ze cos z moim ramem jest nie tak? Edytowane 18 Września 2005 przez Pioter88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...