motylfx Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Witam Chcialbym kupic procesor Athlon 2800 Mobile, i mam kilka pytan?? W opisie procka znalazlem ze standardowe jes ustawiony na 16x133 u mnie w biosie max, mnoznik to 15x , a wiec procesor bedzie chodzil na 15x133(bez zmiany fsb), czy w mobilnych jest inaczej?? Kolejna rzecz to jest to ze znalazlem na forum ze kt 400 nie pozwala na zmiane mnoznika w mobile(aby zwiekszyc fsb i zmniejszyc mnoznik) bez ciecia mostka, czy to prawde, czy moze jest jakis sposob na zmiane na stale bez fizycznej ingerencji w plyte?? Czy wogule na teakiej plycie pojdzie bez zadnych drutmodow ten procesor jako athlon 2800 + i bez kupowania nowego wentylatora Prosze o pomoc bo laik ze mnie :wink: Moja plyta to MSI KT4 V, wentyl spire whisperrockV(nowy,zalezalo mi na ciszy) Edytowane 18 Września 2005 przez motylfx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Nie ma takiej płyty ! Pozdr. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylfx Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Dobra Pomylilem sie, ale juz poprawilem... :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...