grs Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Cześć mam mam problem ze swoją nagrywarka HP DVD 640 chodzi o to że w windowsie 2000 psuje plyty i strasznie skacze bufor natomisat w windowsie xp wszystko jest ok i niewiem co jest powodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Witam Ustaw sobie w Nero w preferencjach Dodatkowy bufor/Ultrabuffer na tryb ręczny i daj maksymalną ilość pamięci. Powinno pomóc. Pozdrawiam, MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 niestety nie pomogło płyta sie nagrała tylko ze nagrywało ja ponad 40min myślałem że jest to może wina tanich płyt ale na verbatimach dzieje się to samo zmieniłem firmware na nowszy i teznie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...