Skocz do zawartości
tech.tel

Drukarka

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę zasięgnąć waszej opini. Otóż chodzi mi o zakup drukarki, jednak musi być spełniony jeden podstawowy warunek atrament do niej musi kosztować max. 25PLN (kolor+black) tak jak to było przy chyba Canon i415. Myślę,że drukarka max. 110PLN może kosztować - najlepiej jak najtaniej. Drukarka będzie mało używana - sporadycznie jak coś trzeba wydrukować do szkoły.

Drukarka może być używana.

Co polecicie?

W grę również wchodzi jakaś tania drukarka igłowa jest napewno tańsza w utrzymaniu bo nie trzeba atramentu kupować...

Pozdrawiam

Edytowane przez tech.tel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz... Chcesz kupować igłówkę ? Cofasz się w ten sposób do średniowiecza. Za 100 zł nic konkretnego nie kupisz. No chyba że waciki do uszu ;) Jeśli nie śmierdzisz kasą to polecam np. canona ip 1000. Ma swoje wady ale w każdym razie eksploatacja jest tania. Zamienniki to taniocha, a uzupełnianie tuszu w orginałach to śmieszna sprawa. W odróżnieniu np. do hp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1658017[/snapback]

ta 930C jak i 845C ktora mam sa zawaliste, jakosc wydrukow naparwde wzorowa jak an drukaki ktore maja ze 4lata, fotki na niej normlanie mozna drukowac i nie pozansz sie ktora jest drukowana na drukarce a ktora z punktu foto :)

nie orginalny kartridz do niej to 50zl, ja kupilem taki 2lata temu i do dzis napelniam go tuszem za 50zl za litr ;)

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi