tech.tel Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Chcę zasięgnąć waszej opini. Otóż chodzi mi o zakup drukarki, jednak musi być spełniony jeden podstawowy warunek atrament do niej musi kosztować max. 25PLN (kolor+black) tak jak to było przy chyba Canon i415. Myślę,że drukarka max. 110PLN może kosztować - najlepiej jak najtaniej. Drukarka będzie mało używana - sporadycznie jak coś trzeba wydrukować do szkoły. Drukarka może być używana. Co polecicie? W grę również wchodzi jakaś tania drukarka igłowa jest napewno tańsza w utrzymaniu bo nie trzeba atramentu kupować... Pozdrawiam Edytowane 18 Września 2005 przez tech.tel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 No wiesz... Chcesz kupować igłówkę ? Cofasz się w ten sposób do średniowiecza. Za 100 zł nic konkretnego nie kupisz. No chyba że waciki do uszu ;) Jeśli nie śmierdzisz kasą to polecam np. canona ip 1000. Ma swoje wady ale w każdym razie eksploatacja jest tania. Zamienniki to taniocha, a uzupełnianie tuszu w orginałach to śmieszna sprawa. W odróżnieniu np. do hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Tą drukarkę igłową podałem dla przykładu na poważnie nie myślałem nad zakupem takiej. Ten canonik wygląda interesująco. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=63657373 katridże do niej oczywiście nieoryginalne są w granicach 25zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) 1658017[/snapback] ta 930C jak i 845C ktora mam sa zawaliste, jakosc wydrukow naparwde wzorowa jak an drukaki ktore maja ze 4lata, fotki na niej normlanie mozna drukowac i nie pozansz sie ktora jest drukowana na drukarce a ktora z punktu foto :) nie orginalny kartridz do niej to 50zl, ja kupilem taki 2lata temu i do dzis napelniam go tuszem za 50zl za litr ;) Edytowane 19 Września 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...