Elektron Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Dlaczego podczas ściągania niektórych plików nie włącza mi sie FlashGet?? Np. jak ściągałem Catalisty to sie uruchomił a jak jakiś plik z WP to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Musisz go skonfigurować żeby przy każdej próbie ściągnięci się uruchamiał. ja wole download acelelator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 w dawnloadzie miałem to samo, ale nie moge znaleźć tej funkcji.Ktoś może powiedzieć gdzie to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Wie ktoś czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 o ile dobrze pamietam to on ma poustawiane kilka domyslnych plikow, ktore sciaga np: zip, rar, avi, mpeg i inne. aby sie sciagaly sie te ktore chcesz nalezy ja dopisac do listy (tzn. rozszerzenia) w : NARZEDZIA==>OPCJE==>MONITOROWANIE jest jeszcze inna metoda, klikasz na link pliku ktory chcesz sciagnac ppm i wybierasz ==> SCIAGNAC PRZY POMOCY FLASH GET powyzsze problemy zuwazylem tylko pod Internet Exploder, gdy korzystam z Opery (czeba sciagnac plugin zeby flashget sciagal pod ta przegladarka), to tam nie ma takich problemow. mam nadzieje, ze pomoglem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Okej, fenks:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...