danny16 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Witam mam taki problem ... moze nie na temat ale mam nadzieje ze mi pomozecie. A wiec dostalem kino domowe LG LH-T6340 wszystyko pieknie dziala tylko napisow na cd nie wykrywa ... mozna to jakos oszukac czy cos ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Witam mam taki problem ... moze nie na temat ale mam nadzieje ze mi pomozecie. A wiec dostalem kino domowe LG LH-T6340 wszystyko pieknie dziala tylko napisow na cd nie wykrywa ... mozna to jakos oszukac czy cos ? ;p 1655980[/snapback] W jakim formacie napisy? Płytka jest zamknięta (sfinalizowana)? W menu masz włączone napisy? Czasem pomaga wyłączenie i włączenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny16 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) napisy w formacie .txt w menu mam wlaczone wlasnie Płytka jest zamknięta (sfinalizowana)? - nie wiem o co chodzi ... :P Edytowane 19 Września 2005 przez danny16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Czy plik z napisami ma dokładnia taką samą nazwę jak plik z filmem (kropka w kropkę)? Niektóre odtwarzacze tego wymagają. Innych pomysłów nie mam. Płytka jest zamknięta (sfinalizowana)? - nie wiem o co chodzi ...A co do finalizowania to podczas nagrywania w opcjach zaznaczasz czy chcesz finalizować tylko sesję nagrywania czy zamknąć całą płytę (w takim wypadku nie bęzie możliwości dogrania żadnych plików do istniejącej kompilacji). Np jak wypalasz płytę audio to musi ona być sfinalizowana aby można było odtwarzać ją na stacjowarnym sprzęcie (uogólniając, bo nowsze odtwarzacze potrafią czytać niesfinalizowane płyty w tym CDRW). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...