Adamek Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Słuchajcie jakis czas temu zmieniłem sobie karte graficzną na nVidia FX6600 i do tego miejsca było super...nowa lepsza karta no wiecie :razz: Gdy zainstalowałem sobie moją ulubioną grę Microsoft Flight Simulator 2004 okazało się, że niebo jest czerwone i ogólnie texturki są do bani. Podobne rzeczy działy mi się gdy włączałem GTA SA! I jako ciekawostke mogę podać, że nie działo się tak zawsze! Bywało, że wszystko chodziło w najlepsze ale przeważnie jak np. FS się psuł to gdy zaraz włączałem GTA też textury się waliły. Próbowałem już ze zmianą sterowników ale nie pomogło, z resztą nie sądze, żeby tak popularna gta jak GTA miałą jakieś większe wymagania od kart graficznych lub jej sterowników. Może wiecie co jeszcze powinienem, uczynić w tej sprawie bo ponowna zmiana karty to nie jest miła perspektywa... :sad: ...a może skorzystać z tego, że karta na gwarancji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Oddaj karte na gware... Nie wiem, czy chcesz żebym to komentował, ale to był kiepski zakup, lepiej było radka 9550... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 nVidia FX6600 jakis nowy model ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Aha 6600 myślalem że 5600, jak co to to nie jest FX... To jest Gf 6600... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...