xan Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 dlaczego chcecie kupić płyty z nForce2? Przecież płyty na KT400 są wydajniejsze Ze co ???????? koles Kt400 dostaje od 3 do 15 procent w testach . A do tego jak wezmiesz 200 FSB na Nforce to poprostu wymiatacz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 dlaczego chcecie kupić płyty z nForce2? Przecież płyty na KT400 są wydajniejsze chyba sie mylisz we wsztkich testach jakie do tej pory przegladalem kt400 dostawal po tylku od nforce 2 w szczegolnosci w trybie dual ddr 166/166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 hehehe widze ze xan ma podobne zdanie do mojego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 hehehe widze ze xan ma podobne zdanie do mojego :D I ja mam takie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...