adasko_ Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Witam wszystkich zainteresowanych. Kupuje własnie laptopa, mam juz stacjonarke i chciałbym mieć net na 2 kompach. Mój plan (czy dobry, czy nie to sie okaze) polega na tym, że podpisze umowe z "osiedlówką" na stałke na jednego kompa (stacjonarnego), a net bede miał w obu dzięki WiFi. Laptop bedzie miał WiFi i domyslam sie zeby stacjonarny wysyłał sygnał musi miec odpowiedni nadajnik radiowy. Jaka jest cena takiego nadajnika? Czy rozwiazanie ma sens i szanase na powodzenie? Czy jest jakies alternatywne rozwiazanie? Za pomocne posty z góry dziękuje!!! Edytowane 18 Września 2005 przez adasko_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 mam nadzieje, że odrobiłeś zadanie domowe i zanim napisałeś temat to przeczytałeś [Przylepiony] WiFi - FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko_ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ...very funny, but thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Najprostsze rozwiązanie: D-Link 520+ i sieć Ad-Hoc, ew. jakiś router D-Linka z Wi-Fi, do którego podłączisz i kompa, i laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...