matma6 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 czytając o kartach graficznych dowiedziałem się, że na płycie głównej która obsługuje tylko AGPx4 pójdzie lepsza karrta z możliwoscią AGPx8 , ale ona wykorzysta tylko 50% swojej mocy. Czy to prawda??? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 :huh: nie, wydajnosc bedzie identyczna, roznica minimalna w granicach błedu statystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Nie. Roznica miedzy AGP 4x a AGP 8x to 1% lub mniej, wiec tyle co nic. Powiinenes tez zadac pytanie: Jak To Jest Z Tymi Postami? 1. Zly dzial 2. Szukaj 3.regulamin I ktos mnie uprzedzil... :rolleyes: Edytowane 18 Września 2005 przez fuzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 podczepie sie czy roznica miedzy agpx1 a agpx2 jest duza? kupilem karte no i nie chce mi dzialac na agpx2 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...