alicef Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Witam !! Zakupiłem sobie Pentium 4 LGA775 3.0Ghz, szukam dobre płyty głównej w kwocie 400-450 zł. Myslę nad jakimś Abitem, co powiecie na temat Abit AA8 DuraMAX lub ABIT AG8-3rd EYE i915 S775, a może jakaś inna płytka będzie naprawdę dobra. Zależy mi na tym aby miała dobry potencjał do OC, mam także grafe na AGP ale chyba przeboleje choc jest to Radek 9550 który jest naprawdę spox ale i tak w niedługim czasie czekałaby mnie przesiadka na PCI-E. Z góry dziękuje. Pozdrawiam, ALICEF. Edytowane 18 Września 2005 przez alicef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 biez cos na i945 i grafe na PCI-E i DDR-2 a jak nie to abita AS8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alicef Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 A co sądzicie o tej plytce ABIT AL8-V ?? Zamówiłem ją sobie w Action'ie bo wydaje mi sie konkretna. Co wy myslicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...