jacusix Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Szukam sposobu zeby sprawdzic mac kart sieciowych komputerow bedacych ze mna w sieci lokalnej, radiowej z mojego komputera.Wiem ze jest to mozliwe http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:MAC ale nie mam sposobu zeby to zrobic i dlatego zwracam sie z prosba do ludzi ktorzy zajmowali sie takimi rzeczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 np. : thcrut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 najprosciej to tak, ping adres komputera -t , ma caly czas pingowac i wtedy wpisujesz arp - a adres komputera pingowanego, wyswietli ci jego mac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...