cezar.I Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Cześc myśle kupić płytę główną mam ECS K7S5A i chciałem wymienić ją na inną bo ta mnie wkuża (każdy wie co to za płyta). Myślałem o Asusie AN7 ale czy ładować się w stare technologie czy szukac czegoś pod Atlona 64 , ale to wiązało by się z wymianą prawie całego sprzętu na co nie mam kasy (zresztą jak większość polaków) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 po pierwsze nie ASUSA ale ABITA an7. Wszystko zależy ile masz $$ bo zmiana na s64 jest kosztowna ale warta pieniędzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 jak coś to już NF7, mniej kosztuje a chyba nie musze jej opisywać.. ps. fajną kartę masz w podpisie - "Ge Force 4 TI 440" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 NIe czepiaj się szczegułów 4400 lepiej zresztą i tak już mi padł :( . A co do płyty to kupiłem Abita AN7 za 180 zł . Pozdrawiam i wiele to pomocy nie otrzymałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...