noso Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Witam otoz padl moj ukochany SOltek wylaczylem kompa podlaczylem drugi dysk wlaczam i zonk nie chce sie wlaczyc monit plyta reaguje tzn zasialcz dziala dyski , pali sie dioda na plycie ale nie dziala wiec w poniedzialek idzie do serwisu :) z tego co wiem juz nie maja ich w sprzedazy ( DRV4) wiec jak dobrze pojdzie dostane cos co jest teraz w sklepach , tylko sie cieszyc :)) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 To sie chyba na oślą nadaje .Troszke dziwne że Ci ta płyta tak nagle padła mi jeszcze żadna część oprócz dysków twardych sama nie padłą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 serio padla nie wiem czmeu ale padla i nie chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no gratoolooje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 serio padla nie wiem czmeu ale padla i nie chodziA jesteś pewien że to na 100% płyta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 tak wsio reszte sprawdzilem na kumpla kompie pozatym proc nawet nie ukruszony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 moj athlon tb takze jest w dziewiczym stanie a nie dziala (zuzylem go :x ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 to czemu nie dasz go do reklamacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 bo minela ~ tydzien przed zjaraniem sie :evil: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 oto zonk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 U nas w firmie jednego dnia padły cztery komputery - w trzech padły płyty, a w czwartym płyta, pamięć i procesor... Nie wiem jaka była tego przyczyna - robili pomiary pola magnetycznego, ale nie wykryli niczego. Podejrzewają że nisko przelatujący samolot mógł omieść swoją wiązką radaru nasz budynek i to mogło być przyczyną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 hem ciekawa spekulacja ja mieszkam akurat blisko lotniska Balice w Krakowie i codziennie przelatuje nad moim komputerem ok 10 samolotow :evil: mniej wiecej na wyskosci od 100-250 m i do tej pory nie mialem zadnych klopotow z kompem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 u mnie w pracy tak samo, w jednym momencie bez powodu w 3 kompach popadały płyty i proce, wezwaliśmy fachmana od pomiarów i stwierdził że: 1. nasza energetyka dostarcza prąd niskiej jakości i zdarzają sie tzw szpilki po 2000V i więcej trwające kilka 1/1000 sekundy 2. jeśli instalacja nie jest odseperowana to często jak np. sąsiad włącza lub wyłącza jakiej duże urządzenie np wtryskarkę lud spawarkę to tak samo są zajebiste skoki napięcia zabójcze dla kompów 3. w pewnym stopniu zabezpieczają przed tym zasilacze w kompach, UPSy i listwy ale przy ekstremalnych skokach nie dają rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 noso: proobowałeś zresetować biosa ? i spróbować uruchomić gołą płytę ? w temacie prądu, niestety zakłócenia w sieci są coraz gorsze i jeśli ktoś ma kompa na którym się PRACUJE lub zależy mu poprostu na nim to bezwzględnie trzeba zrobić dobrą instalację z uziomem i kupić ups-y żeby się chociaż trochę odfiltrować od sieci. pozdro_wienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Kurde to zaczynam się bać samolotów nie tylko bin ladena ale wracając do tematu mi też płyta posza nie wiadomo czemu W serwisie swierdzili że to przez karte sieciową podobno było zbyt duże obciążenie. HMM zastanawiam się czy to prtawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...