Moog Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Zakupiłem tuner tv nie wiem czy okazyjnie czy nie ale za 18zł na chipsecie FUSION 878 A oto zdjęcie tylko że bez kabli i sterów, firmy CONEXANT TV+FM PCI. Nigdy wcześniej nie miałem z tym doczynienia tzn tunerami TV i tu kieruję do Was moje pytania. Najlepiej abyście poprowadzili mnie krok po kroku :) 1. Jak podzielić/roździelić kabel od tv. 2. Jak podłączyć tuner tzn. jakie tam kable itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Na śledziu powinieneś mieć rozpisane. U mnie 1 radio 2 Tv poszukaj na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 a jak ten kabel od tv roździelić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 a jak ten kabel od tv roździelić? 1656787[/snapback] Nie musisz tego rozdzielać. Musisz mieć dwa kable: jeden od tv, drugi od radia (zwykle jest tak że antena jest dodawana do tunera no ale kupiłeś go bez okablowania ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 tylko wszystkie kable od tv u mnie w domu pozajmowane więc jednak muszę jakoś roździelić :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...