Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

powiem tak moj moze przy 75 a twoj przy 90 ;) ;) Czlowieku to zalezy jeden procek bedzie zaliczal zwiechy przy 55 a inny zas bedzie pracowal stabilnie przy 60. Wszystko zalezy nie mozna dokladnie okreslic od ilu stopni cpu bedzie niestabilny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak moj moze przy 75 a twoj przy 90 ;) ;) Czlowieku to zalezy jeden procek bedzie zaliczal zwiechy przy 55 a inny zas bedzie pracowal stabilnie przy 60. Wszystko zalezy nie mozna dokladnie okreslic od ilu stopni cpu bedzie niestabilny

Lagier ale pewnie sie z jednym zgodszisz : im mniej tym lepiej a zwłaszcza przy OC :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeeee to ja o FSB 103 nie musze sie martwic ;) najlepsze jest to ze wsadzilem do swojego kompa staruszka Hdd 1,2 gb..... seagate..... niestety po 3 dniach zaczal wariowac... pozatym z dysku 1.2 gb zrobilo sie 900 mb .... no coz.... dysk i tak nie moj tylko pozyczony :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier ale pewnie sie z jednym zgodszisz : im mniej tym lepiej a zwłaszcza przy OC :D :P

to nie podlega dyskusji. Powyzsze temperatury to tylko przyklad dla zobrazowania sytuacji. Ja u siebie nie mam zadnych rewelacji po temp waha sie od 41 do 50 st celsjusza zalezy od temp pokojowej jednak mysle ze jak na cooler za 30 zl to i tak niezle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie podlega dyskusji. Powyzsze temperatury to tylko przyklad dla zobrazowania sytuacji. Ja u siebie nie mam zadnych rewelacji po temp waha sie od 41 do 50 st celsjusza zalezy od temp pokojowej jednak mysle ze jak na cooler za 30 zl to i tak niezle :D

nisko to to nie jest ale titan to dobry kuler w swojej cenie a Ty przecież masz AXP . zaczałem robić WC własciwie po cisze(ale teraz dochodze do wniosku ze głównie jednak po to aby podkrecać proca ile sie da i widzieć temperature mniejsza od 40C) .Musze przyznać ze po tych katorgach z WB jak zobaczyłem 28 to sie mało nie posikałem z radosci . WC to jest to choć roboty przy tym co niemiara (zawsze mozna kupić(tak jak ja kupiłem swoje 1 WC hehe np z bulbulizatorami (jak już wiadomo to wirtualnymi ) z CPC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak troch moze of topic jaką największą temp mieliśćie na swoim procku

bo ja raz zapomniałem podłączyć wentyla i mój duren osiągnoł 86 stpni i o dziwo jeszcze po necie chodziłem tylko coś z kompa zaczeło śmierdzieć i sie kapłem. A pózniej to chyba musiało być więcej bo komp zwisł i po restarcie dalej lezał ale szybka reanimacja chłodząca i po sprawie dalej chodzi stabilnie a do tego jeszcze ukruszony w 3 miejscach ale hamer z niego :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem kiedys tesh 80 ale po biosie sie wieszal mam ogolnie dobra jakas seria bo mie mam nigsy wiecej niz 36 jak na 1.7GHz nawet celka to spoko wynik ale jak pracuje i wylacze wentyl to jak dojdzie do ok 50 odpada zwiecha (lepsze to niz spalenie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój brat ma Celka 333 podkreconego do 416 i od dwoch lat chodzi bez wiatraczka a temp wacha się od 60 do 70 i jest świetnie. 

Adam

hmm zaczalem sie zastanawiac klega moj ma celka 300A@464 i jego wentyl ostro halasuje

jak sadziesz bez wentyla by chodzilo ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój brat ma Celka 333 podkreconego do 416 i od dwoch lat chodzi bez wiatraczka a temp wacha się od 60 do 70 i jest świetnie. 

Adam

hmm zaczalem sie zastanawiac klega moj ma celka 300A@464 i jego wentyl ostro halasuje

tia dla celka 70 st niezle niezle amd ma wyzsze temp mozliwej pracy a też niektóre by już wymiekły a celek który normalnie ma z max 40 se spoko działa na 70 coś mi tu śmierdzi :D(pewnnie proc)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adam

Niech spróbuje, może pójdzie.

Adam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...