Crichton Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Witam. Mam problem z dzwiekiem w grach na Audigy Player OEM, karta ma juz ze trzy lata. Problem polega na tym, ze co jakis czas w niektorych grach bez przerwy pojawia sie glosne trzeszczenie, bez wzgledu czy gram na wlaczonych 2 glosnikach czy na 5.1 (moje glosniki to DTT2200). Czasami powoduje to tez zacinanie sie animacji. Przeinstalowywalem sterowniki, probowalem na starszej wersji(tych dolaczonych na plytce) , przelozylem karte do innego slotu na plycie, przeinstalowalem system -- nic nie pomoglo. Problem ten pojawia sie tylko w grach, ani przy odtwarzaniu filmow ani muzyki nie zauwazylem (uslyszalem) go. Czy ktos domysla sie co moze byc tego przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 ja miałem podobnie z sb live24bit! jak grałem na włączonych szaderach treszczenie i trzaski czasem nawet zwiech ale pomogło zainstalowanie nowych sterów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 wycisz audio cd czasami pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...