Dandud2 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Czesc mam taki maly problemik dzis zainstalowalem windows vista (chcialem zobaczyc jak smiga :rolleyes: ) i nic mi nie dziala sciogalem multum sterownikow zaden nie dziala ani do creativa sound blaster ani do mojego staruszka fx5200 moze mi ktos podac linka albo nazwe jakie stery zainstalowac plizzzz :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Sterowniki muszą być napisane specjalnie pod Vistę, żadne inne nie będą działać. Niewiele firm takie stery wypuściło, ale nVidia akurat - tak, i można je ściągnąć ze strony nvidii: ForceWare 75.03 dla Vista Beta 1. Do SB poszukaj na stronie creative ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Jeśli to SB Live! to instaluj ręcznie w menedżerze urządzeń driver z paczki ściągniętej ze strony od Creative'a. Te od WinXP pasują idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...