Gość Hdd_Cut Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Chce kupic P4 3.0 z HT s478 i niewiem jakie mobo bedzie dla niego najlepsze do krecenia. Niepiszcie mi nic w tym stylu"lepiej kup AMD64" poprostu nielubie AMD i chce kupic pentaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 abit ic-7 is-7 asus p4p800 p4c800 zalezy od kasy czy masz na i875 czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 bede mial okolo 400-500 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no to ic-7 albo p4c800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Chyba wezme http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7093 chodz ASUS kusi mnie mozliwoscia zainstalowani taniej karty radiowej, gdy sprzedam swoja bede mogl wtedy kupic nawet wersje deluxe jeszcze sie nad tym zastanowie, bo jezli wymienie sprzet to gdzies w pazdzierniku jak wszystko troche potanieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto777 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ASUS podstawowa wada = źle trzyma napiecie procesora co uniemożliwaia ekstremalne O/C :? NIe wiem o jakim myśliż ale wadą ASUSA jest właśnie napiecie. Oszczędzili i teraz niektórzy muszą robić mody :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 hmm polecam IC7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Tylko i wylacznie IC7 (G) :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 heh roznica miedzy ic7 a ic7g to to ze ictg ma lana wiec zadna mi to roznica:P nie warto doplacac do G wedlug mnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bueno Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 IC7-G posiada jeszcze dodatkowy kontroler S-ATA :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 heh i tak nie warte 150zł jest ten lan i dodatkowe 2 wyjscia na s-ata :wink: chyba ze ktos strasznie potrzerbuje 4 wyjscia s-ata to co innego:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja polecam takie cudeńko: Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe Płyta po prostu miód - nie widziałem jeszcze IC7 w akcji, ale możnaby długo dyskutować czy, aby na pewno IC7 jest najlepsza. Fakt faktem (tzn. chipset chipsetem :-) - IC7 jest na 875, a Asus na 865. Ale nie sądze, żeby ktokolwiek to odczuł. Tak jak ja zazdroszczę posiadaczom DFI LP nF4 tak "wyjadacze 478" zadzroszczą Asusa P4P800-E.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Na ten temat mozna by dlugo dyskutowac, jedni uwazaja ze asus jest lepszy drudzy ze abit, tak to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 moim zdaniem jedyny plus asusa to to ze mozna Pentium M zamontowac:p jak by sie to dalo zrobic na IC-7 to juz bym kombinował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Tylko trzeba najpierw miec kase na PentiumaM i przejsciowke :D bo tania taka przyjemnosc napewno nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 celki M chodza po 150zl na allegro a to to samo co P M tylko bez jakiejstam technologi od oszczednosci energii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 WItam, nie chce zakladac nowego tematu i tu sie podczepie... mam teraz P4 1,8ghz Northwood, DFI LP Pro 875B, twinmos 2*256 PC3200 BH-5, na poprzedniej plycie (asus p4b266 chip845D) krecil sie do 2,2ghz, a na DFI prawie nic (wydaje mi sie ze jest za dobra na ten proc i jest jakis konflikt). Postanowilem kupic jakiegos silniejszego proca (bo teraz sie mobo+ddry+zasilacz(Tagan) IMO marnuja). Wybor padl na ten procek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64492347 , koles wydaje sie byc ok (<150poz, 0 neg). Czy jest to dobry wybor? Dobrze sie kreca te procki i sa wydajne? Cena chyba bardzo okzyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 bierz tego proca, za to cene sie opyla!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 no chyba wezme... a sa jakies 64bitowce na s.476? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 NIESTETY......nawet to co mam w podpisie to nie jest "chyba" 100% 64bitowiec........muszę jeszcze polookać.....dziwna sprawa ostatnio z tymi intelami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) A chyba juz sie zdecydowalem, na tego penituma 4 z allegro. Szkoda mi znowu 6 stow pakowac w kompa, ale mysle ze przyspieszenie o 1200mhz+ FSB z 400 na 800 i HT sie oplaci. Jakbym nie kupil DFI LanParty pro 875B to bym kupil za 500 tego AMD64 3000+ venice http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64733579 i bym mial jescze 400 zl na jakas plytke i by wyszlo tyle samo zl a pewnie sporo wydajniej i 64 bity... czy ten na allegro to jest ten? http://indigo.intel.com/compare_cpu/showch...1&culture=en-US to znaczy 3,0E ? albo czy to jest ten prescott tutaj http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...z/strona-1.html i jescze jedno: jak przy OC sprawi sie pentagram Q-80 AlCu?? Edytowane 24 Września 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ten pentagram nie pociagnie prescotta po oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) no, a drobne OC by wchodzilo w gre?? :) powiedzmy do FSB 220-230 ? zal mi, ze mam takie mobo (DFI LP) i pamieci (speedpremium BH-5) i beda chodzic na stock :) a zreszta zobacze, jak sie bedzie dobrze krecil i ograniczac go bedzie tylko temp to sie wymieni cooler :] ps. czy to jest dokladnei ten procek http://sklep.tweak.pl/sklep/iNTEL_Pentium_...INTP4300EB.html bo na tej aukcji allegro jest albo malo napisane, albo rzeczywiscie sie tak na sprzecie nie znam :P Edytowane 25 Września 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 tzn na standardowym napieciu powinien dac rade ale chyba zwiekszanie nie wchodzi raczej w gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) no to super, narazie mi to starczy, a to na allegro nie jest raczej jakas lipa? slyszalem kiedys ze jakies szlifowane kiedys byly czy cos... edit: spytalem sie o szczegoly i otrzymalem cos takiego Version # C93741 003 1,4V max a dobre to? :) Edytowane 25 Września 2005 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...