kapulet Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Cześć wszystkim. Mam do was pytanie jakie bedę najlepsze sterowniki do tej karty x800xl. Chodzi szczególnie o grę Battlefield 2 i F.E.A.R. Jeśli ktos miał czas i sprawdzał dostępne wersje sterów i udało mu się zlokalizować najlepszę ich wersję to proszę o podzielenie się wnioskami. Pozdrawiam Edytowane 19 Września 2005 przez kapulet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 zgaduje - 5.9... bo najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 powszechnie wiadomo ze najstarsze sa najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Niebardzo. Jeśli chodzi o BF2 i F.E.A.R. to każda nowa wersja coś poprawia. Ja polecam Omegi, koniecznie najnowsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Najnowsze, najlepiej Omegi :idea: Choc sam na razie jade na Catalystach 5.9 (ale tylko dlatego, ze jeszcze nie ma Omeg 5.9 ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Niebardzo. Jeśli chodzi o BF2 i F.E.A.R. to każda nowa wersja coś poprawia. Ja polecam Omegi, koniecznie najnowsze :) 1664210[/snapback] o masakra ludzie ja sie zbijam z idiotycznego postu a wy to na powaznie bierzecie @Dimek to chyba normalne (a moze nie dla niektorych) ze omegi wychodza jakis czas po catalystach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Trzeba było odpowiednią minę zrobić, przez tą maskę nic nie widać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 @Dimek to chyba normalne (a moze nie dla niektorych) ze omegi wychodza jakis czas po catalystach 1664567[/snapback] A po czym wywnioskowales, ze to nienormalne :?: :blink: No skoro Catalysty sa baza dla Omeg, to logiczne, ze Omegi sa pozniej... ale tylko dlatego, ze jeszcze nie ma Omeg 5.9Oznacza, ze jak wyjda Omegi 5.9, to je zainstaluje... proste :idea: Ja niemal zawsze instaluje najnowsze stery - jak juz sa, to Omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Omegi na 5.9 juz są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Niewiem czemu ale u mnie na x800xl GTA:SA chodzi duzo wolniej na 5.8 i 5.9 Na 5.7 jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja polecam XG extreme quality War-Cats 5.9 Pro,super driverki z rewelacyjna jakoscia obrazu(jak widac w nazwie) oraz z niezlym boostem w wydajnosci. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja polecam XG extreme quality War-Cats 5.9 Pro 1667087[/snapback] Maja opcje odblokowywania potokow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...