krew Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) zastanawia mnie czym roznia sie oba telefony oprocz wygladu oczywiscie bo to wiem :) prosze o pomoc :) z góry dzięki i jescze ktory jest lepszy?:> Edytowane 19 Września 2005 przez krew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 masz leniu porownianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krew Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) heh z gsmarena korzystam... a tego co tam pisze to telefony te sa praktycznie takie same z wyjatkiem flasha ktory posiada v980... slyszalem natomiast iz roznia sie one w sofcie ale nie wiem dokladnie czym... edit: moze jacyś uzytkownicy tych telefonów się wypowiedzą? Edytowane 19 Września 2005 przez krew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...