Tocki Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Witam. Mam zamiar kupic Leadteka 6800 - tylko nie wiem ktorego sa 2 do wyboru. z 12/5 i 16/6 ten drugi drozszy o 100zl , Moje pytanie brzmi czy sie oplaca dolozyc to 100zl czy probowac samemu odblokowac ? .Jaka jest szansa ze nie uda mi sie odblokowac potokow z 12/5 na 16/6?:>.... Poradzcie :> a i jeszcze jedno jak juz bede mial odblokowane 16/6 to po jakims czasie (np pol roku) beda sie ukazywac jakies artefakty ??? , jesli tak to potem zmniejszyc spowrotem na 12/5 czy jak ?:> (Nie znam sie) tocus@o2.pl Edytowane 19 Września 2005 przez Tocki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Witam wszystkich po dluzszej przerwie :) Mozna powiedziec ze tematow traktujacych o tym bylo mnostwo i mozna bylo poszukac :roll: Napisz jeszcze czy interesuja Cie modele na agpx8 czy pci-e?? Kwestia wazna bo z tego co sobie przypominam wersja 6800 na pci-e jest oparta o inny rdzen (chyba nv41) i tam nie wyczarujesz dodatkowego quadu (4potokow) bo fizycznie posiada tylko 12potokow. Oczywiscie jak odblokujesz potoki w 6800 na agpx8 i bedzie kaszana (nawet po pol roku) to mozesz wrocic do ustawien fabrycznych i bedzie ok. Imho doloz te 100zl i miej swiety spokoj :wink: Jeszcze jedna kwestia mnie interesuje gdzie znalazles wersje GT drozsza o zaledwie 100zl od zwyklego 6800??? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ali, chodzi mu o 6800 modowanego na 16potokow.... samemu nie odblokujesz tych potokow...tzn odblokujesz ale na 100% będą one uszkodzone, gdyz karty te przechodza selekcje i modowalne egzemplarze są własnie sprzedawane drozej.... a czy dołożyc warto...? jak kochasz grac w najwyzszych detalach to jak najbardziej brac 16/6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Witam wszystkich po dluzszej przerwie :) Mozna powiedziec ze tematow traktujacych o tym bylo mnostwo i mozna bylo poszukac :roll: Napisz jeszcze czy interesuja Cie modele na agpx8 czy pci-e?? Kwestia wazna bo z tego co sobie przypominam wersja 6800 na pci-e jest oparta o inny rdzen (chyba nv41) i tam nie wyczarujesz dodatkowego quadu (4potokow) bo fizycznie posiada tylko 12potokow. Oczywiscie jak odblokujesz potoki w 6800 na agpx8 i bedzie kaszana (nawet po pol roku) to mozesz wrocic do ustawien fabrycznych i bedzie ok. Imho doloz te 100zl i miej swiety spokoj :wink: Jeszcze jedna kwestia mnie interesuje gdzie znalazles wersje GT drozsza o zaledwie 100zl od zwyklego 6800??? pozdrawiam 1657307[/snapback] AGP - aLeadtek 6800 - nie krecony ma 12/5 a jest tez wersja po odblokowaniu potkow na 16/6 .. wszytko to na allegro :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Nie napisal nigdzie ze karty maja byc na agpx8 a ja jestem z natury malo domyslny :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 bierz ten 16/6 i nie mysl zbyt długo bo ci wykupią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 No kupilem ta 16/6 ale w grach mam artefakty .. chodzi mi teraz na 12/6 mozna temu jakos zaradzic ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 No kupilem ta 16/6 ale w grach mam artefakty .. chodzi mi teraz na 12/6 mozna temu jakos zaradzic ??? 1663724[/snapback] no raczej nie, karta modowalna ale z artami, pozostaje tylko 12\6 albo sprzedac to cudo, niektorzy kombinuja z aa i anizo czasem pomaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevermind Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 No kupilem ta 16/6 ale w grach mam artefakty .. chodzi mi teraz na 12/6 mozna temu jakos zaradzic ??? 1663724[/snapback] To napisz do tego goscia od ktorego kupiles, ze nie dziala na 16 potokach i popros o wymiane. No chyba ze wystawiles mu juz pozytywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 To napisz do tego goscia od ktorego kupiles, ze nie dziala na 16 potokach i popros o wymiane. No chyba ze wystawiles mu juz pozytywa. 1664167[/snapback] No chyba, że sprzedał Ci karte z mozliwoscią odblokowania 16/6 a nie gwarancją jej odblokowania :> Jezeli gwarancja to do wymiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...