Tocki Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Witam. Mam zamiar kupic Leadteka 6800 - tylko nie wiem ktorego sa 2 do wyboru. z 12/5 i 16/6 ten drugi drozszy o 100zl , Moje pytanie brzmi czy sie oplaca dolozyc to 100zl czy probowac samemu odblokowac ? .Jaka jest szansa ze nie uda mi sie odblokowac potokow z 12/5 na 16/6?:>.... Poradzcie :> a i jeszcze jedno jak juz bede mial odblokowane 16/6 to po jakims czasie (np pol roku) beda sie ukazywac jakies artefakty ??? , jesli tak to potem zmniejszyc spowrotem na 12/5 czy jak ?:> (Nie znam sie) tocus@o2.pl Prosze o usuniecie tego tematu gdyz juz napisalem go gdzies indziej , sorki moja pomylka Edytowane 19 Września 2005 przez Tocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Panie Kolego nie powielamy tematow :rulez: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...