smart Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 fajna promocja w Plusie. Czy ktoś z Was posiada takiego phona? Jak się spisuje, bo mam zamiar zmienić swoją słuchawkę :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nieposiadam takowego, ale slyszalem ze wyswietlacz czesto pada i bateria nie ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nieposiadam takowego, ale slyszalem ze wyswietlacz czesto pada i bateria nie ciekawa. bateria akurat w tym phonie jest bardzo dobra, problem w tym, jeżeli cały czas słuchasz MP3 to wtedy krótko trzyma, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a ja slyszalem ze mp3 sie wgrywa przez com-a 2 h :) a pozatym ten phonik mi sie ogulnie podoba :) jednak nie ma to jak 5510 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Dam Ci dobrą rade, każdy telefon dobry, ale nie w Plusie... (to moja prywatna opinia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a co ty mash do plusa ???!!!! BTW teraz powinien sie pojawic taki slynny obrazek "SZUKAJ" :D jak chcesh posluchac troche krytyki na temat tego telefonu poshukaj teraz nie chce mi sie wymieniac duzo tego bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Eh dzis stanolem przed wyborem operatora i telefonu :) Po dlugich namyslach stwierdzilem ze jedyny tel warty kupienia w tej chwili za rozsadne pieniadze to SE T68i i za 49zl stalem sie posiadaczem w Idei meritum :) mam 2x wiecej minut darmowych przez pol roku , 100 smsow za 10 zl :) Jeszcze tylko gprsa wykupie :) i bedzie git :) A co do sl45 to kiedys ten tel byl extra (1.5 roku temu) teraz niestety nic ciekawego. Do tego opcja wgrywania muzyki po comie ? litosci Plus zabardzo nie wie chyba jaka promocja przyciagnoac ludzi do siebie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a co ty mash do plusa ???!!!! BTW teraz powinien sie pojawic taki slynny obrazek "SZUKAJ" :D jak chcesh posluchac troche krytyki na temat tego telefonu poshukaj teraz nie chce mi sie wymieniac duzo tego bylo :D Uważam, że Plus ma zlodziejskie plany taryfowe, i te darmowe minuty... po 22 do 8 rano :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a co ty mash do plusa ???!!!! BTW teraz powinien sie pojawic taki slynny obrazek "SZUKAJ" :D jak chcesh posluchac troche krytyki na temat tego telefonu poshukaj teraz nie chce mi sie wymieniac duzo tego bylo :D Uważam, że Plus ma zlodziejskie plany taryfowe, i te darmowe minuty... po 22 do 8 rano :lol: A wcale ze tak nie jest z tymi darmowymi minutami...tylko w taryfie czasami - to sie zgadza...Ja mialem Ere przez 4 latka, a teraz zmienilem na Plusa - gorszy zasieg ale moja 6310i jest super i nie narzekam. Qmpel ma tego Siemensa i jest zadowolony...A dlaczego taki tani? Bo zapewne wyjdzie niedlugo nowy model !!! Poczekaj do swiat a zobaczysz jakie beda promocje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 te darmowe minuty... po 22 do 8 rano :lol:OD 18 DO 8 I PRZEZ WEEKENDY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Uważam, że Plus ma zlodziejskie plany taryfoweNO NIE WIEM ... JA MAM CZASAMI 150 ( 150 MIN PO 18 I WEENEKD ) PLACE COS KOLO 85 ZETA Z VATEM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. DO TEGO 20 SMS ZA FREE A NASTEPNE PO 31 GR ( Z VAT ) FAKT ZE MINUTY SA PO 18 ALE DLA MNIE JEST GIT BO RZADKO KIEDY WYCHODZE PRZED 18 ZE SZKOLKI A WIADOMO ZE W SZKOLE SIE TRZEBA UCZYC :wink: A NIE BAWIC KOMORA :P. JAK DLA MNIE TEN ABONAMENT JEST SIUUUUPER :!: U ZADNEGO INNEGO OPERATORA NIE MA PODOBNEJ TARYFY ( TYLE MINUT ZA PODOBNA KASE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Uważam, że Plus ma zlodziejskie plany taryfowe NO NIE WIEM ... JA MAM CZASAMI 150 ( 150 MIN PO 18 I WEENEKD ) PLACE COS KOLO 85 ZETA Z VATEM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. DO TEGO 20 SMS ZA FREE A NASTEPNE PO 31 GR ( Z VAT ) FAKT ZE MINUTY SA PO 18 ALE DLA MNIE JEST GIT BO RZADKO KIEDY WYCHODZE PRZED 18 ZE SZKOLKI A WIADOMO ZE W SZKOLE SIE TRZEBA UCZYC :wink: A NIE BAWIC KOMORA :P. JAK DLA MNIE TEN ABONAMENT JEST SIUUUUPER :!: U ZADNEGO INNEGO OPERATORA NIE MA PODOBNEJ TARYFY ( TYLE MINUT ZA PODOBNA KASE)To tylko moje zdanie, mialem plusa przez 2 lata, a inna sprawa że kożystalem z niego 2 miechy bo mi telefon pod<span style="color:red;">[ciach!]</span>lili i zalatwilem se drugi w Idei, ja naprzyklad dzwonie racze często przed 18 więc niewyobrażam sobie ile bym zato zabulil, Nawet z delaremi Plusa w sklepie mialem zle doświadczenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Uważam, że Plus ma zlodziejskie plany taryfowe NO NIE WIEM ... JA MAM CZASAMI 150 ( 150 MIN PO 18 I WEENEKD ) PLACE COS KOLO 85 ZETA Z VATEM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. DO TEGO 20 SMS ZA FREE A NASTEPNE PO 31 GR ( Z VAT ) FAKT ZE MINUTY SA PO 18 ALE DLA MNIE JEST GIT BO RZADKO KIEDY WYCHODZE PRZED 18 ZE SZKOLKI A WIADOMO ZE W SZKOLE SIE TRZEBA UCZYC :wink: A NIE BAWIC KOMORA :P. JAK DLA MNIE TEN ABONAMENT JEST SIUUUUPER :!: U ZADNEGO INNEGO OPERATORA NIE MA PODOBNEJ TARYFY ( TYLE MINUT ZA PODOBNA KASE)To tylko moje zdanie, mialem plusa przez 2 lata, a inna sprawa że kożystalem z niego 2 miechy bo mi telefon pod<span style="color:red;">[ciach!]</span>lili i zalatwilem se drugi w Idei, ja naprzyklad dzwonie racze często przed 18 więc niewyobrażam sobie ile bym zato zabulil, Nawet z delaremi Plusa w sklepie mialem zle doświadczenia ;] jednak IDEA THE BEST :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Uważam, że Plus ma zlodziejskie plany taryfowe NO NIE WIEM ... JA MAM CZASAMI 150 ( 150 MIN PO 18 I WEENEKD ) PLACE COS KOLO 85 ZETA Z VATEM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. DO TEGO 20 SMS ZA FREE A NASTEPNE PO 31 GR ( Z VAT ) FAKT ZE MINUTY SA PO 18 ALE DLA MNIE JEST GIT BO RZADKO KIEDY WYCHODZE PRZED 18 ZE SZKOLKI A WIADOMO ZE W SZKOLE SIE TRZEBA UCZYC :wink: A NIE BAWIC KOMORA :P. JAK DLA MNIE TEN ABONAMENT JEST SIUUUUPER :!: U ZADNEGO INNEGO OPERATORA NIE MA PODOBNEJ TARYFY ( TYLE MINUT ZA PODOBNA KASE)To tylko moje zdanie, mialem plusa przez 2 lata, a inna sprawa że kożystalem z niego 2 miechy bo mi telefon pod<span style="color:red;">[ciach!]</span>lili i zalatwilem se drugi w Idei, ja naprzyklad dzwonie racze często przed 18 więc niewyobrażam sobie ile bym zato zabulil, Nawet z delaremi Plusa w sklepie mialem zle doświadczenia ;] jednak IDEA THE BEST :twisted: no no :P widac cie ale nie slychac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja korzystałem ze wszystkich operatorów i wg mnie Plus jest najlepszy. Co do telefonu to ma kilka wada przede wszystkim kipski wygląd no i jak sie slucha mp3 to nie mozna nic zrobić, aha cena "normalnej" MMC (32MB to zdecydowanie za mało) 128MB kosztuije jakieś 600 złociszy - jak ja mam tyle dać za pamięć jak telefon mnie kosztował 1 zl. Generalnie przyjemny telefon, ja polecam - 5510 przy nim to muzeum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a co ty mash do plusa ???!!!! BTW teraz powinien sie pojawic taki slynny obrazek "SZUKAJ" :D jak chcesh posluchac troche krytyki na temat tego telefonu poshukaj teraz nie chce mi sie wymieniac duzo tego bylo :D poszukam, poszukam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 mam ten telefonik od dzisiaj i na razie mi sie podoba tylko musze jakies dzwonki sobie wgrac bo narmalnie z tymi standartowymi to q...... dostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...