Allch Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Może ktoś z was wie gdzie można kupić bezbarwną farbę reagującą na UV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 wiem ze byly takie bezbarwne tusze do piór reagujace na UV do sciagania na allegro ;] moze sie przyda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Wiem było coś takiego, ale ja potrzebuje porządną farbe najlepiej w sprayu. Znalazłem w necie farbe na dyskoteki ale to cholerstwo drogie 19.90 20ml. Ewentualnie mogł by być jakis pigment o który reaguje na światło UV zmieszało by się go z lakierem i farbaka gotowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Są lakiery do paznokci za 12 zeta.Jeśli masz dziewczyne lub dobrą kumpele idz z nią do drogeri to ci pokarze. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No dobry pomył. Ale to i tak drogo 12 zeta za troche lakieru hmm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) No dobry pomył. Ale to i tak drogo 12 zeta za troche lakieru hmm. 1657745[/snapback] Masz tu linke: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63618193 Jak widzisz juz wyprzedala wszystkie, ale napisac mozesz czy bedzie miala nowe/ czy ma nowe itp. 6 zeta to tanio moim zdaniem i z reszta sam kupilem na wszelki wypadek:) Edytowane 20 Września 2005 przez acd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jakby ktos z was znalazl jeszcze takie dlugopisy zelowe, tez reagujace na UV, to dajcie znac ;] Widzialem swietnego moda grafiki z uzyciem takich pisakow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja też widziałem takiego wypasionego moda z pisakami. Koleś pomalowal sobie ścierzki na grafie, wygląda to zajebiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Masz tu linke: 1658709[/snapback] Wie ktoś jaki to kolor przyjmuje w świetle UV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Prawdopodobnie taki "seledynowy", a po polsku cos pomiedzy zoltym z jasnym zielonym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ewentualnie zielono-niebieski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 moze taka farba ? http://www.teodolit.pl/product.php?action=...od_id=206&hot=1 swieci w ciemnosciach :) pani od lakieru do paznokci napisala ze sa to lakiery fluorescencyjne i sieca od swiatle UV ;] moze ta farba takze :) proponuje poszukac na google ;] sam kiedys szukalem takiej farby jak ktos z forum robil moda na scianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 No chodzoło mi o coś takiego ale tam pisze, że ta farba jest w kolorze zielonym a ja potrzebuje bezbarwną świecącą np na zielono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A nie wiecie gdzie można kupić farbę UV przeźroczystą (więc właściwie lakier), ale w puszce, tak żeby pędzelkiem można byłoo og dokładnie nałożyć. Najlepiej jeśli by świecił na pomarańczowo, ew. żółto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Właśnie o to pytałem się na początku topicu. KTOŚ WIE???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Znalazłem białą taką farbę tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Tam jest napisane ze farba daje efekt odblasku, czyli takiego jak na znakach drogowych. A chyba nie o to wam chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Byłem dziśiaj w sklepie popatrzyć na tą farbę koleś prysnął mi troche na karteczke i poszedłem do domu przyświecić UV diodą ii świeći. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 No ale to jest farba, a nam raczej o lakier chodzi- ma być przezroczyste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mi też chodzi o przezroczyste. Znalazłem tylko taką farbę bezbarwną świecącą w UV ale jest strasznie droga 19.90 zyla. Taki kolorowy lakier kosztuje 7,20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Jak sie chce miec ladnie to trzeba czasem zaplacic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 No trzeba, ale ja probuje sam zrobic farbe UV, pomysł chyba njprostrzy na świecie. Jak zrobie to dam znać co wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Farby są tanie przecież, lepiej lakier wykombinuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 A tusz z takiego długopisu nie byłby dobry? KLICK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 kiedys na allegro widzialem puszeczka akrylowej farby bezbarwnej swiecaca na niebiesko w UV ale teraz jakos jej nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Takie coś to by było najlesze z najlepszych rozwiązań. Jak ktoś by gdzieś widział taką farbę to niech da znać, ja tez będe zaglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Znalazłem taki tusz świecący w UV do tych fajnych długopisów. Jutro zamawiam u gościa i zobaczymy co z tym da sie zrobić, moze zmieszać z lakierem akrylowym, wypasiście by wyglądało tak pokryć sobie ścierzki na grafie albo na mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Znalazłem taki 1682546[/snapback]Nie opłaca się W OGÓLE. Już lepiej lakier do paznokci kupić. Tego w naboju jest strasznie mało. Ja pytałem się w sklepie o farby reagujące w UV- nie było. Tylko fluorescencyjne w sprayu- pomarańczowa, żółta i chyba zielona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 A mnie dalej ciekawi jaka bezbarwna substancja reaguje na UV. Wczoraj z ciekawości rozpuściłem kropelke "żelu" z długopisa żelowego(żółtego) w 50ml wody - bardzo ładnie świeci ;) Tylko że mi płynna postać świecąca nie bardzo potrzebna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) farby fluorescencyjne mozna kupic w obi (zielony, czerwony, niebieski itp) kosztuja ok. 20 zl za puszke a wyglada to mniej wiecej tak buda jest wewnatrz cala pomalowana na zielono w srodku sa 2 revolteki uv A co do tych bezbarwnych farb ktore swieca tylko w uv one sa na allegro ale cena 60-70 zl za puszke to przegiecie... Edytowane 14 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...