mystery Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 www.ashtaronline.glt.pl chciałbym jeszcze dodać, że stronę wykonałem od początku do końca sam, nie korzystałem z szablonów, itp. graficznie nie powala, ale jak na mnie to i tak dobrze wyszło :) czekam na opinie pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 a to jest nowośc??? O.o skasuj ten temat zanim to zrobi mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 nie wiem jak to się stało, że pojawil sie on tutaj, przeciez dałem go do dzialu prezentacje O_o. przepraszam najmocniej i proszę moda o przeniesienie go tam gdzie trzeba. sorki jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 NTB a przy okazji - te ramki z lewej rozjazd maja lekki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Chyba Ci sie kategorie pomelały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Rozjezdza sie to wszystko. I grafika sie bardzo dlugo laduje. Ja bym pomyslal nad zrobieniem tego we flashu - duzo lepiej bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Rozjezdza sie to wszystko. I grafika sie bardzo dlugo laduje. Ja bym pomyslal nad zrobieniem tego we flashu - duzo lepiej bedzie dzialac. 1659209[/snapback] jak robilem to pod opera i ie sie nic nie rozjeżdzało (nie sprawdzalem pod fire foxa). no troche dlugo sie laduje i z chęcią bym zrobił ją we flashu, gdybym tylko umiał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 wsytko jedno pod czym robiłes... sprawdź zawsze czy sie strona nei rozjeżdza kiedy użytkownik zwiększy sobie wielkosć czcionki... niektórszy preferują małą czcionkę.. a niektórzy dają taką że z 5metrów można odczytać :].. u nich z pewnością się rozjedzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...