Skocz do zawartości
pablo163

Piliście pepsi blue???????

Pepsi BLUE  

1. 1. Pepsi BLUE

• chala
      9
    • dobra
      5
    • jak wszystkie inne
      3
    • wiecej chemii
      10
    • nie pilem
      26
    • nie wypije
      3

Rekomendowane odpowiedzi

a czemu nie ma odpowiedzi: nie piłem i nie wypije. przecież napoje typu coca cola i pepsi to totalny syf jak można tkie coś pić ja zawsze pije i będę pił wode mineralną i jakieś soki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na razie jej pewnie u nas nie bedzie bo nie spełnia polskich norm żywnosci.

Lepsza jest Vanillacoke smakuje zupełnie jak cola od Helleny :-))

Ja nie bedzie jak jest :), pije wlasnie ten denaturat :wink: i mi cosik niepodchodzi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie bedzie jak jest :), pije wlasnie ten denaturat :wink: i mi cosik niepodchodzi :?

nie wiedzilem ze juz jest , jak by polski produkt nie spelnial jakiej chocby drobney normy(np europejskiej) to jest skreslony nawet w kraju a jak widac duzy moze duzow wiecej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że jestem PEPSI maniakiem, oczywiście piłem już wersje blue napoju bogów. Prawdę mówiąc trochę się zawiodłem. Smak jakiś dziwny, kolor dośc intrygujący, ale mi się kojarzy z płynem do mycia okien... Wolę jednak klasyczny smak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pilem to cos wczoraj wieczorem na imprezie i do teraz mam lekko niebieskawy jezyk... Rano jak wstalem jezyk mialem caly niebieski :) Ja Pepsi oraz Coca-Coli za czesto nie pijam i po wczorajszym doswiadczeniu to sie raczej nie zmieni, wiecej chemii to juz nie mogli tam dac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czemu nie ma odpowiedzi: nie piłem i nie wypije. przecież napoje typu coca cola i pepsi to totalny syf jak można tkie coś pić ja zawsze pije i będę pił wode mineralną i jakieś soki.

zgadzam sie toba :)

my sloochajacy normalnej moozyki normalnie sie odzywiamy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi