Novus Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Witam Tak sie zdarzylo ze mam IrDE na USB i wolny piloti chciałbym zrobic sobie pilot do kompa. lecz po sciagnieciu odpowiedniego oprogramowania Grider nawet nie wykrywa sygnalu od pilota. Wiec jesli ktos sie z tym uporal to prosze o dokladny opis co i jak i w jakiej kolejnosci krok po kroku mam zrobic. Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 mylisz irde z ir... , irdą nie mozna sterowac kompem ( nie dziala jako pilot ) ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 mylisz irde z ir... , irdą nie mozna sterowac kompem ( nie dziala jako pilot ) ;> 1657494[/snapback] własnie ze sie da tylko ze calosc ustawienia jest dosyc skomplikowana i jesli ktos to rozgryzl plizka o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 z tego co wiem to irda ma za słaby sygnał aby dało sie sterować pilotem-do tego są odpowiednie odbiorniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...