Filip Golarz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Wie ktoś gdzie można kupić Yerba Mate we Wrocławiu w kilogramowych paczkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ja nie wiem :) ale nie o tym chcialem pisac, moze podzielisz sie jakimis radami na temat przygotowywania np po ilu minutach odstania gotowana woda osiagnie optymalna temperature :) najbardziej w mate draznia mnie "czastki" wplywajace przez bombille do moich ust :D moze jakies wlasne sposoby jak temu zaradzic ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Tomeq: www.cejrowski.com :D On tam pisze jak parzyć itepe itede ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...