combat Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Qrde mam podkreconego duraka 700 na 770;) fsb to 110mhz no i tak z 2miechy dopsh chodzilo do wczoraj. Wlaczam kompa same errrory w windzie gg niewchodzi explorer niewchodzi [gluteus maximus] zbita mowie. Jusz bylem na formacik przygotowany. Ale mowie nie wrocilem fsb to pierwotnego stanu i o dziwo chodzi wszystko miod. Czemy tak sie dzieja??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 moeże się zabardzo nagrzał i pasta wypłyneła :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 teraz znow mam 110 i chodzi spox czy fsb ma jakis wplyw na prace twardziela itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 tak - masz cos takiego jak dzielnik pci w zakresie 100-132 masz 1/3 czyli jak masz 110 to dzielisz przez 3 i masz ile masz na hdd itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 tak - masz cos takiego jak dzielnik pci w zakresie 100-132 masz 1/3 czyli jak masz 110 to dzielisz przez 3 i masz ile masz na hdd itdchyba sie machnołęś bo mi przy fsb 124 już sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> dzielnik 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 twardziel nie lubia czestotliwosci wyzszych niz nominalne!!! Zazwyczaj przez to pojawiaja sie bady itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Uwazajcie, bo jak przesadzicie to sobie możecie przy Fsb np 120 twardzierla zjeb... Ja już mam takiego. Biedaczek w końcu nie wytrzymał :-( No a poza tym AGP także dostaje po d****. Lepiej jest ustawić na 133 (w Duronie to spoko, bo sobie możesz wtedy minimalnie mnożnik zmniejszyć, np do 6x, to wychodzi: 6x133=800 i masz wtedy efektywniejszą magistarlę dzieloną bez problemu) Ale nie mam Durona i nie wiem, czy możesz ustawić dzielnik x6??? :? Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no może :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 posmaruj procka pasta termoprzewodzaca i zobacz jak przylega radiator:) popraw kable w budzie zeby byl dobry obieg powietrz:-)co do podkrecania to tez zalezy jaki masz system - win2k np jest czuly na overcloking :-/ co do win98 to sypie sie sam nie wiadomo czemu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja proponuje magistrale na 133 i mnoznikiem krecic u mnie d800@1000 jak nizej chodzi stabilnie,na razie tyle udało mi się osiągnąc i nic wiecej , na pewno szyciej chodzi niz 10x100,moze jak zrobie wc to wiecej wyciągne,pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 eeeeee to ja o FSB 103 nie musze sie martwic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 eeeeee to ja o FSB 103 nie musze sie martwic ;) hmm u mnie 1 ghz jest na 105 fsb (bx133) a u ciebei już na 103 ?? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja ustawiłem sobie raz magistrale taka ze pci miało 40MHz, na dysku pojawiły sie bady, naszczescie byl na gwarancji. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mam fsb na 166 i wszystko chodzi ładnie przynajmniej narazie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Bo włącza ci się mnożnik 1/5 czyli 166/5= 33MHz PCI i tak ma być Jak ustawic cos koło 160MHz to bedziesz miał PCI 40MHz a to juz jest niebezpieczne. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 moj komp od roku hula na magistrali 140-150 (pci 37.5), w drugim mam taktowanie magistrali pci 41.5 i nie mam problemow... moze poza tym ze sporadycznie dysk jakby tracil zasilanie chociaz nie wiem czy to akurat ma zwiazek z wysokim taktowaniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ja jak widac mam 155MHz szyne jedyne co musialem zrobic to wylaczyc AGP x4 na x2 i wszystko chula super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 moj komp od roku hula na magistrali 140-150 (pci 37.5), w drugim mam taktowanie magistrali pci 41.5 i nie mam problemow... moze poza tym ze sporadycznie dysk jakby tracil zasilanie chociaz nie wiem czy to akurat ma zwiazek z wysokim taktowaniem... Ma. Poczytaj posta o padających barracudach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Moj sprzecik chodzi na magistrali 41 mhz chyba od 1.5 roku i nic jeszcze sie (odpukać) nie stalo. Mam baracude 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...