maateq Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Witam, zastanawiałem się czy nie taniej by wyszło gdyby porównać ceny u nas i gdzies u sąsiadów. Czy ktoś może wrzucić link do jakichś Angielskich/Niemieckich/Czeskich sklepów ze sprzetem (ichniejszych komputroników). Może lepiej kupić podzespoły np. w czechach za korony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 he a co nam to da? ze dowiemy sie ze w naszej kochanej polsce jest jak zawsze najdrozej ? :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun gier Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 to nam to da ze mozna zamowic rzeczy z zagranicy a i tak wyjdzie taniej. ja znam jeeden sklep w usa www.newegg.com maja tam fajne rzeczy i w miare tenie tzn jak ktos ma kogos znajomego w usa to ten zamawia i przysyla do poslki. u nich transport to grosze. a kiedys jak patrzylem to pamieci byly polowe tansze. ale dolar wtedy stal ok=4zl moze znacie jakies sklepy w UK?? pozdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Nie podam zadnych adresow ale bylem niedawno w UK i jest troche drozej niz w PL... Co znaczy troche drozej? Np. Cena semprona tego co mam w podpisie to ok.55 angielskich zlotowek czyli jakies 320pln :-| Nie wiem jak jest w sklepach internetowych ale w takich z panem sprzedawca sa takie ceny :-| pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Nie podam zadnych adresow ale bylem niedawno w UK i jest troche drozej niz w PL... Co znaczy troche drozej? Np. Cena semprona tego co mam w podpisie to ok.55 angielskich zlotowek czyli jakies 320pln :-| Nie wiem jak jest w sklepach internetowych ale w takich z panem sprzedawca sa takie ceny :-| pozdrawiam 1658955[/snapback] zgadzam sie - jak cos kupowac za granica to napewno nie w uk :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) ceny w sklepach normalnych rzeczywiscie sa wyzsze, czasami i duzo wyzsze (niedawo znajomy kupowal komputer i neistety nie mogl zlorzyc zestawu podaneo przezemnie bo by zaplacil okolo 1000 funtow, wiec musial brac gotowy zestaw Compaq - ktory generalnie jest calkiem dobry oprocz karty graf.) www.overclockers.co.uk - jedyny sklep int. w uk jaki znam - ceny sa nizsze/takie same jak u nas Edytowane 20 Września 2005 przez alcapone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A jak sytuacja ma się w Niemczech? Zna ktos jakiś niemiecki internetowy "komputronik"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...