Skocz do zawartości
Sabo^

Mam Problem Z Nową Kartą Graficzną...

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem niedawno do starszego kompa karte ( 9100 prohpet) no i czasami w trakcie gry karta sie resetuje ( karta nie komp! ) czego to jest wina? czy karta walnięta? zasilacz chyba nie no bo cały komp by sie restartował . To restartowanie nie jest bardzo dokuczliwe no bo za 3 sek znowu sie wszystko pojawia ale czy to moze zniszczyć karte?

no i jeszcze jedno : karta ma max ustawienia agp x4 ale u mnie działa na agp 1x bo jak ustawie na agp x2 to pojawia sie niebieski ekran i pisze cos o biosie i kaze zrestartowac kompa (i tak w kółko) Czy jest duża róznica miedzy agp x1 i x2 ?

karta kupiona na allegro od sprzedawcy z 900 komentami wiec jakby byla uszkodzona to chyba nie byloby problemu ze zwortem ...

no i mniej wiecej na ile moge wykrecić tą karte ?

krece 290 rdzen 550 pamieć no i nie ma artów ale itak sie boje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze że zasiłke masz tylko 200W a te radeonki lubiły pociągnąc troche prądu.Jak dla mnie minimu to by była jakas 300(najlepiej forton bo tani i dobry ale pewnie sie juz nigdzie nie dostanie,a moze si myle??)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do AGP 1x czy 2x to niema aż tak bardzo dużej różnicy. Ja myśle że katra jest uszkodzona. No ewentualnie tak jak u mojego kolegi miał na płycie coś ztegowane z gniazdem AGP i komp mu się też restartował, zwieszał się obraz, były rózne kwadraciki itd. Zmienił płytke i wszystko OK!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...