Skocz do zawartości
Darioosz

Pamiec Do Acer 5014wlmi Skad I Jaka ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam chce zakupic pamiec do acera 5014 gdyz te 512mb ddr266 przyprawia mnie lekko mowiac o mdlosci. moje pytanie jest takie, gdzie i jakie kupic ?

myslalem o kingstonach lub twinmosach ale tych drugich nigdzie niemoge znalezc a te pierwsze tez zadko widuje. aha i chodzi o pamiec 1024mb 400mhz w jednej kosci.

pomozcie cos znalezc ! PLZ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam chce zakupic pamiec do acera 5014 gdyz te 512mb ddr266 przyprawia mnie lekko mowiac o mdlosci. moje pytanie jest takie, gdzie i jakie kupic ?

myslalem o kingstonach lub twinmosach ale tych drugich nigdzie niemoge znalezc a te pierwsze tez zadko widuje. aha i chodzi o pamiec 1024mb 400mhz w jednej kosci.

pomozcie cos znalezc ! PLZ  :)

1657867[/snapback]

pamięci twinmos 1024mb nie ma w hurtowniach. jedynie ddr-2 ale to w 5014wlmi nie działa :-). kingstona 1024 znalazłem w abcdata (hurtownia) - ale są tylko na 333, albo ddr-2 na 533 :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde to klapa bo niechce kupowac ani 1024 na 333 ani 2x 512mb na 400 bo moga sie gryzc i itak chodzic na 333 jak te standartowe :-|  niewie moze ktos jakichs namiarow gdzie to cholerstwo mozna kupic ? :)

1657928[/snapback]

możesz wziąć 2X512mb. ja co prawda mam tylko 512 ale sprawdzałem 2 X 512 i działa na 400mhz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi