Skocz do zawartości
tazikk

Słuchawki Z Mikrofonem Ok 200 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze ten temat byl juz walkowany pare razy i przepraszam ze wracam do tego, ale w sumie mam 2 propozycje i nie wiem co wybrac :mur:

Jedna z nich jest IceMat Siberia ( Black ) - ladnie wyglada ( bardzo mi sie podoba ), ale slyszalem pare negatywnych opinii o mikrofonie, a za ta cene ja chce DOBRY zestaw ( słuchawki + mikro )

Druga to kumpel mi podpowiedzial - Medusa 5.1 - słuchawki z mikro i 5.1 ( po 4 glosniczki na sluchawke ), podobno za******* ( opinia z www.tomshardware.pl ) , troszke drozsze, ale podobno w swojej klasie cenowej nie maja sobie rownych... troche odstrasza mnie ilosc kabli oraz to czy to zadziala :| Na minus jest to ze sa ciezkie...

W sumie jesli teraz mialbym wybierac to chyba jednak bardziej jestem przekonany do IceMata Siberii... Bo po :

1) 100 zl roznicy

2) lzejsze

3) ledniejszy design

4) IceMat ( slyszalem nieraz o tej firmie juz , w kwestii podkladek, ale zawsze )

Jedyny w sumie minus Syberii i moja obawa to ten nieszczesny mikro :/

POMOCY !!

P.S. Czy ktos ma Siberie i moze sie podzielic doswiadczeniami ???? Byloby to baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pomocne ! Z gory wielkie THX :D

Edytowane przez tazikk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchawki fajne, tylko z tego co widze to na kablu nie maja regulatora glosnosci ( a to dla mnie koniecznosc ).... Czy sa na forum osoby ktore maja IceMata Siberie, zeby mogly sie wypowiedziec... Kossy fajne, ale odpadaja ze wzgledu na regulator, a dokladniej jego brak... Bardzo chetnie poczytam opinii forumowiczow na temat IceMata Siberii, bo mi sie one podobaja... Podobno sa tez bardzo dobre. Sluchawki super tylko co do mikrofonu sa podzielone opinie. Dlatego poczytalbym jeszcze pare opini.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja posiadam icemata i powiem że mikrofon działa ale nie jest to mikrofon z górnych półek, jakość dźwięku jest świetna, wygodnie leżą na uszach.

I do tego mica trzeba mówić prosto bo jak mówisz np. pod kątem 90 stopni to słychać bardzo słabo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi