SsJackop Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Mam mały problem. Oddałem swój komputer do naprawy (na gwarancji) ponieważ wystąpiły jakies problemy z kartą graficzną! No i własnie. Wczesniej posiadałem karte GeForce MX 5600 128MB (dokładniejszych parametrów nie znam) a po naprawie zainstalowali nim całkiem inna karta graficzna niż posiadałem Radeon 9600 Pro Advantage 128MB V/D/VO Proszę Was wszystkich o pomoc w stwierdzeniu która karta jest LEPSZA i czy powinienem starać się o wcześniejszą kartę (GeForce)!? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ten 9600 jest lepszy...co prawda jest to wersja advantage co oznacza zanizone taktowania , ale i tak jest znacnzie lepsza od tego fxa..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 jezeli to byla zwykla fx 5600 to ten radeon jest wydajniejszy wiec jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) za ile tego radka 9600 pro mozesz miec ? bo moze lepiej kupic 9550 za 240zl i go @ 9600XT cos np od gigabyte Edytowane 19 Września 2005 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 za ile tego radka 9600 pro mozesz miec ? bo moze lepiej kupic 9550 za 240zl i go @ 9600XT cos np od gigabyte 1658126[/snapback] czytanie boli? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Radeon jest lepszy ale jesli potrafisz blefowac i wiesz ze nie maja juz tego GF'a oraz kupiles karte osobno(masz na nia rachunek/fkature) to mozesz zarzadac poprzedniej graf a jesli takowej nie maja to niech zwroca kase. Oczywiscie to moze nie przejsc ale sprobowac zawsze mozna :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 coz ja bym sie cieszyl z zamiany :) mialem do niedawna 9550 o zblizonej wydajnosci do tego 9600 (taktowany byl 430/600) i sprawowal sie calkiem fajnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 no nie wiem ... ludzie nei są głupi - moze cos jest z tą kartą ? tylko to wyjdzie troche puzniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...