w-u-j-e-k Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No właśnie -- Mój komp - procek pentium 4 (478) 2,4 Ghz , płyta główna Gigabyte 8IE 533, ram 2*256 (nie wiem co dokładnie :-P )karta graficzna Asus Geforce 6600 ,twardziel 60 Gb(też nie wiem co dokładnie :-P ), nagrywarke dvd -LG GSA-4163B , zasilacz Tagan 380 W.I właśnie nie wiem co robić.Z początku chciałem dokupić tylko 512 ramu ale coś nie jestem przekonanydo tego.Więc pomyślałem sobie o sprzedaży kompa.Ile mmniej więcej wart jest mój komp?? I co wybyście zrobili na moim miejscu ?/Czy dokupili ten ram czy sprzedać kompa i dołozyc więcej i mieć już porządny sprzęcik?? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja bym zaczal od zmienienia tematu na regulaminowy i poszukania podobnych tematow... Jesli chcesz zmieniac RAM to sprzedaj i kup 2*512, jesli chcesz zmieniac kompa to IMO kup A64 najlepiej venice. hf gl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Sprzęt jest spoko, po co chcesz cos z nim robić, chyba że piszesz w BDE 2005 to inna sprawa, raczej sprzedaj ram i kup cos w dualu 1gb (Twinmos tak sprzedaje i nie ma problemu z działaniem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...