ORZECH1976 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Posiadam karte Radeon X800 Pro. Próbowałem zainstalować program "Rage3D Radeon Tweaker 3.9" jednak pojawia się "Error:Video card not supported" :unsure: Co może być tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Do podkręcania Radka polecam AtiTool, Ati Tray Tools, ewentualnie Riva Tuner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Wielkie dzięki. Podkręcanie karty za pomocą takich programów ma jakieś skutki uboczne? Edytowane 19 Września 2005 przez ORZECH1976 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 nie, tylko komp może ci wyfrunąć z pokoju podkręcanie jest zawsze ryzykiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Czyli podkręcanie takiej karty ma sens podejmować ryzyko czy raczej nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Oczywiscie że ma sens w podkrecaniu nie ma zbytniego ryzyka jeżeli posiadasz dobry zasilacz i wiesz cos o tym to nie ma zadnego problemu, ale widze że ty chyba jestes w tym zielony bo zadajesz takie ,,głupie,, pytania. ALE SZCZERZE CI RADZE JEŻELI NIE WIESZ ZADUZO O PODKRECANIU TO LEPIEJ SIE DO TEGO NIE ZABIERAJ. W końcu szkoda było by taką karte stracic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ty wez poczytaj forum, faq, pointersuj sie a dopiero zacznij podkrecac. Bo w sumie droga masz ta karte... W skrocie mozesz to zrobic bezpiecznie tylko musisz wiedziec co robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Oki. Dostosuje się do waszych rad :rolleyes: Jaki jest na dzień dzisiejszy najnowszy sterownik do tej karty? (Win XP) Jest to wersja 5.10 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 taa wersja 5.10 podobno lepiej śmiga na opengl szkoda ze nie na T&L :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Szkoda tylko że po zainstalowniu 5.10 nie działało mi poprawnie WDM. System nie znalazł strownika dla niego więc powróciłem do Crystalyst 4.5 :cry: Może jakieś rady? Czy istnieje jakiś program który działa na pulpicie Windowsa pokazujący na bierząco aktualny stan: użycia procesora, jego zegar, zegary karty graficznej i jej całą charaktrystyke, ilość RAM-u a może nawet jego aktualny stan uzycia itd. Poprostu chcę widzieć na pulpicie cały swój sprzęt jak na dłoni. Czy coś takiego istnieje w jednym programie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 R :lol2: ivatuner ATI Tray Tools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Te programy mam. Mnie zależy na takich aniowanych pokazujących graficznie statystyki na bierząco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 MBM,Everest...AIDA32 itp...poszukaj sobie... :) Ja polecam Everesta masz w nim wszystko tylko musisz zakladki sobie zmieniac :P poczytaj FAQ i moze niedlugo zostaniesz super OvErClOckErEm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avik01 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 o taa xDD ja tam polecam rivatuner do takich zabaw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 co do sterow to najnowsze omegi jak dla mnie sa najlepsze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) ORZECH1976 a na ile jom podkrecileś( bardom)<_< ? Edytowane 1 Listopada 2005 przez sQunsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Co zrobiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) R :lol2: ivatuner ATI Tray Tools 1726994[/snapback] o taa xDD ja tam polecam rivatuner do takich zabaw ;) 1728366[/snapback] coś mi sie wydaje ze panowie przeczytali tylko pierwszy post :lol: @ ORZECH1976 Do tego zeby na pulpicie było wszystko widoczne to polecam MBMa (motherboard monitor). ładna konfiguracja i wszystko widac. Jeszczemozesz zrobic auto ukrywanie poza krawedz ekranu - ja tak mam. // Edytowane 1 Listopada 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 :evil: ORZECH1976 naucz sie edytowac posty a nie walisz jeden za drugim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...