wisnia666 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ludzie padła mi tablica partycji. Ale to barzdo dziwne bo nie mam dostępu do 3 partycji logicznych na dysku rozrzerzonym, a jedna jest dostempna i działa ok tak samo jak partycja podstawowa. Prubowalem odzyskac programem Norton disc doctor i zjebal mi 2 dysk 40gb jeszcze przy okazji i nic nie naprawil, a na tamtym mialem w sumie czensciowy backup z tej 80!!! Qrczew jestem w kropce. Błagam was pomoszie bo wiem ze sie da ale nie pamintam jakim programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A moze to przez moje fsb? Ale w sumie na pci mam 33mhz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Spróbuj to Ontrack Easy Recovery. Ja straciłem dwie partycje, usunąłem je a potem ontrackiem odzyskałem wszystkie dane. Program jest naprawdę niezły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Zobacze jutro bo dzis pije za andzeja:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Easy recovery i po sprawie lu os selector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Qrcze sciongnolem ER 8.0 Pro ale cos mi sie zdaje ze on tylko przywraca pliki z partycji które so WIDOCZNE a u mni ich nie widac!! Chyba ze nie wiem jak to zrobic, czy jest jakas opcja do odzyskiwania partycji jako takich(z danymo ofkoz) pomozcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 na pcworld: 1) http://www.pcworld.pl/artykuly/21314.html 2) http://www.pcworld.pl/artykuly/6802.html 3) Wyjściem z sytuacji może okazać się użycie DOSowego programu narzędziowego, lub skorzystanie z dwóch "magicznych poleceń". Pierwsze z nich to fdisk /mbr. Uruchomienie tego polecenia powoduje przygotowanie boot sektora na potrzeby Windows. Drugie polecenie to sys a: c: (o ile w napędzie a: znajduje się dyskietka startowa Windows). Wykonanie tego polecenia spowoduje skopiowanie na twardy dysk najważniejszych plików systemowych. na chip 4) http://www.chip.pl/arts/n/article_46628.html 5) Active@ Partition Recovery 1.0 Niewielkie narzędzie, umożliwiające odzyskanie skasowanych partycji oraz dysków logicznych w formatach FAT i NTFS. Program potrafi także zrobić kopię MBR, tablicy partycji, a także obraz wybranego dysku. narazie to chyba wystarczy, zabieram sie do czytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 No troche pomoglo ale to bardzo zmudny proces a pozatym przydala by sie druga 80 zeby dzies odzyskane dane zapisywac bo nagrywanie jest nuudne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Tak juz musi byc! Kolega robil tak samo partycje 80GB zgrywal na CDR, wspulczuje. To potrwa z 3 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...